Zuhal Topal'la Sofrada 528. Bölüm İzle! Zuhal Topal'la Sofrada 27 Ocak 2021 Günün Puan Durumu Ne Oldu?

FOX TV ekranlarının sevilen yemek yarışması Zuhal Topal’la Sofrada üçüncü sezonu ile izleyenleri ile buluşmaya devam ediyor. Her hafta birbirinden iddialı ve renkli yarışmacıların performanslarını sergiledikleri programda heyecan ve rekabet dolu anlar ekrana geliyor. Büyük ödül için kıyasıya rekabetin yaşandığı program hafta içi hergün saat 16.00’da ekrana geliyor.

Zuhal Topal'la Sofrada 528. Bölüm FOX TV İzle! TIKLAYINIZ.

Zuhal Topal’ın başarılı sunumu ile ekrana gelen programda her hafta 5 gelin ve kaynana takım olarak mücadele ediyor. Gelinlerin mutfaktaki hünerlerini sergilediği programda kaynanalar ise Zuhal Topal ile beraber puanlama yapıyor. Haftanın en yüksek puanını alan gelinin 15 bin liralık büyük ödülün sahibi olduğu programda heyecan her geçen gün artıyor.

Zuhal Topal’la Sofrada Programı 26 Ocak Yarışmacısı Kim Kaç Puan Aldı?

Gündüz kuşağının reyting rekortmeni programı Zuhal Topal’la Sofrada dün haftanın ikinci yarışmacısı ile ekrana geldi. Bu haftada birbirinden iddialı isimlerin mutfaktaki hünerlerini sergiledikleri programda haftanın ikinci günü heyecan dolu geçti. Programın sıkı takipçileri 26 ocak günü yarışmacısının kim olduğunu ve kaç puan aldığını merak ediyor.

Zuhal Topal’la Sofrada programının neşe dolu geçen ikinci gününde Gözde Yılmaz Türk ve kaynanası Elif Yılmaz Türk yarıştı. Haftanın ikinci günü yarışmacısı iddialı menüsü ile dikkatleri üzerine çekti. Rekabet dolu günün ardından Gözde Yılmaz Türk’ün kaynanalardan ve Zuhal Topal’dan toplam 31 puan aldığı açıklandı. Haftanın ilk yarışmacısı Bahar Nigar’ı geride bırakmayı başaran Gözde Yılmaz Türk’ün 31 puan ile haftanın birincisi olup olamayacağı ise merak edildi. Haftanın ilk yarışmacısı Bahar Nigar günü 24 puan ile kapatmıştı.

Zuhal Topal’la Sofrada 27 Ocak Yarışmacısı Kim, Puan Durumu Belli Oldu Mu?

Zuhal Topal’la Sofrada programının be haftaki üçüncü yarışmacısı bugün performansını sergileyecek. Yarışmanın sıkı takipçileri ise bugün yarışacak gelinin kim olduğunu ve kaç puan aldığını merak ediyor. Zuhal Topal’la Sofrada programının 27 ocak puan durumu ise henüz belli değil. Program yayınlandıktan sonra güncel puan durumunu haberimizden öğrenebilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.