Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 27 Ocak 2021 Günü Kim Birinci Oldu? 628. Bölüm Çeyrek Altını Kim Kazandı? Puan Durumu

Üçüncü sezonuyla izleyenleri ile buluşan Gelinim Mutfakta programı hafta içi hergün ekrana geliyor. Yeni sunucusu Seda Sayan ile izleyenleri ekrana kilitlemeye devam eden programda her bölüm heyecan ve rekabet dolu anlar ekrana geliyor. Yayınlanan ilk sezonundan bu yana büyük beğeni toplayan program hafta içi hergün saat 13.15’ta Kanal D ekranlarında yayınlanıyor.

Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta 628. Bölüm Kanal D İzle! TIKLAYINIZ.

Seda Sayan’ın sunumu ile yayın hayatına devam eden Gelinim Mutfakta yarışmasında her hafta 4 gelin ve kaynana takım olarak mücadele ediyor. Gelinlerin mutfakta hünerlerini sergiledikleri yarışmada kaynanalar ise puanlama yapıyor. Günün birincisi olan yarışmacının çeyrek altın, haftanın birincisi olan yarışmacının ise 5 altın bilezik kazandığı programda kıyasıya mücadele yaşanıyor.

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta Programı 26 Ocak Günü Çeyrek Altını Kim Kazandı?

Kanal D ekranlarının reyting rekortmeni Gelinim Mutfakta dün haftanın ikinci bölümü ile ekrana geldi. Günün yemeğinin yarışmacıları oldukça zorladığı 26 ocak programında kaynanalar arasında da gerilimli anlar da yaşandı. Yarışmanın sıkı takipçileri ise 26 ocak günü birinci olan gelini merak ediyor. Dün çeyrek altını kimin kazandığı merak ediliyor.

Seda Sayan’ın renkli sunumu ile büyük beğeni toplayan Gelinim Mutfakta yarışmasında bu hafta Zeynep, Aysun, Sibel ve Esin performanslarını sergiliyorlar. Programın dün yayınlanan bölümünde zorlu yemeği en iyi şekilde yapmak için mücadele eden gelinlerden Zeynep 24 puan alarak çeyrek altının sahibi oldu. Popüler yarışmacılardan Zeynep günün birincisi olurken onu 21 puan alan Aysun takip etti. Programda yeni yarışmacı Esin 9 puan alırken, Sibel ise 7 puan ile günün sonuncusu oldu.

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 27 Ocak Günün Birincisi Belli Oldu Mu, Çeyrek Altını Kim Kazandı?

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta programında haftanın üçüncü günü bugün ekrana gelecek. Bugün birinci olan gelinin merak edildiği yarışmanın puan durumu ise henüz belli değil. Program bugün 13.15’te Kanal D ekranlarında yayınlanacak. Ardından günün birincisi olan gelinin haberimizden öğrenebilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.