Kuruluş Osman Dizisi 43. Bölüm Full İzle! 27 Ocak 2021 Kuruluş Osman Dizisi Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

ATV ekranlarında ikinci sezonu ile yayın hayatına devam eden Kuruluş Osman dizisi ilgi ile izleniyor. Yayınlanan her bölümü ile izleyenleri ekrana kilitleyen yapım, heyecan dolu bölümleri ile ilgi çekiyor. Aksiyon dolu sahneleri ile sosyal medyada da gündem yaratan Kuruluş Osman dizisi her hafa çarşamba günleri saat 20.00’da ekrana geliyor.

Kuruluş Osman 43. Bölüm ATV İzle! TIKLAYINIZ.

Başrollünde Osman Bey karakteri ile Burak Özçivit’in yer aldığı yapımda Nurettin Sözmez, Aşegül Günay gibi isimlerin yanı sıra usta isim Cüneyt Arkın da rol alıyor. Osmanlı Devleti’nin beylik döneminden devlete geçişinin anlatıldığı yapımda Osman Bey’in aksiyon dolu mücadelesi izleyenler tarafından büyük beğeni topluyor.

Kuruluş Osman Dizisi 42. Bölümde Neler Yaşandı?

ATV ekranlarının fenomen yapımı Kuruluş Osman geçen hafta 42. bölümü ile ekrana geldi. İlgi ile izlenen yapımın son bölümünde Osman Bey Türk beylerini aynı çatı altında toplamak için mücadele ederken, içeride ve dışarıda onu yok etmek için yeni planlar yapılıyor. Dizi son bölümü ile yine büyük beğeni topladı.

Kuruluş Osman dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde Osman Bey kendi çağrısı ile Söğüt’teki toya katılmak için yola çıkan ve Flatyos tarafından öldürülen Türk beylerinin intikamını almak için harekete geçer. Bu sırada Konstantinopolis’ten gönderilen birlikler ile yeniden güçlenen Nikola ise bir Haçlı birliği kurar. Kayı obasının yeni beyi olduktan sonra İnegöl Kalesi’ni almayı kafasına koyan ve Türk beylerini bir araya getirmek için çabalayan Osman Bey zekice bir plan yapar ve Nikola’ya engel olur. Bu sırada içeride ise Dündar bey yeni planlar yapmaya başlar. Yeğeni Osman Bey’in yönetimini kabul etmiş gibi görünen Dündar Bey, beylik üzerinde hak iddia etmeye ve yeni hain planlar yapmaya devam eder.

Kuruluş Osman Dizisi 43. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Kuruluş Osman dizisinin ekrana gelen son bölümünün ardından merakla beklenen yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Heyecan dolu fragmanı ile dikkat çeken yapım bu akşam saat 20.00’da ATV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.