Survivor 2021 Tek Parça İzle! 28 Ocak 2021 Perşembe Survivor 15. Bölüm Canlı İzle! 28 Ocak Survivor ödül oyunu kim kazandı?

TV8 ekranlarının fenomen yarışma programı Survivor yeni sezonu ile ekrana gelmeye devam ediyor. Geniş bir izleyici kitlesine sahip olan Survivor her bölümü ile rekabet dolu anları ekrana getiriyor. Ünlüler ve gönüllüler takımlarının eğlenceli ve rekabet dolu anlarının ekrana geldiği Survivor programı yayınlanan her bölümü ile izleyenleri ekrana kilitliyor. Sevilen yarışma programı her hafta pazartesi, salı, perşembe, cumartesi ve pazar günleri saat 20.00’da TV8 ekranlarında yayınlanıyor.

Survivor 2021 15. Bölüm TV8 İzle! TIKLAYINIZ.

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı’nın sunumu ile ekrana gelen yarışmada bu sezon ünlüler ve gönüllüler takımları kıyasıya mücadele ediyor. Her hafta ödül, dokunulmazlık gibi çeşitli oyunların oynandığı programda birinci olma hedefi ile yola çıkan isimlerden biri eleniyor. Salı günleri yapılan eleme oylaması da ilgi ile izleniyor.

Survivor Türkiye 26 Ocak Günü Kim Elendi?

TV8 ekranlarının en çok izlenen programlarından biri olan Survivor Türkiye en son 26 ocak günü ekrana geldi. Her salı olduğu gibi eleme oylamasının yapıldığı programda heyecan dolu anlar yaşandı. Sezonun ilk iletişim oyununun da oynandığı 26 ocak programı ilgi ile izlendi.

Survivor Türkiye programının 26 ocak günü ekrana gelen bölümünde yeni sezonun ilk iletişim oyunu oynandı. Güç ve denge gerektiren iletişim oyununda heyecanlı sahneler ekrana geldi. Zorlu parkurlardan yüksek skorlar alan ünlüler takımı iletişim oyununun kazananı oldu. Programın son bölümünde iletişin oyunun ardından eleme oylaması için ada konseyi toplandı. SMS oylamaları sonucunda gönüllüler takımında birinci olan Poyraz eleme postasına Duygu’yu gönderdi. Ünlüler takımında ise SMS birincisi olan İsmail, Bahar’ı eleme postasına gönderdi. Eleme postasında bu hafta Duygu, Bahar, İlayda ve Aleyna yer aldı. Adaya veda eden isim ise Bahar oldu.

Survivor Türkiye 28 Ocak Tanıtımı Yayınlandı Mı, Haftanın İlk Eleme Adayı Kim Olacak?

Survivor Türkiye’de eleme oylamasının ardından yeni bölüm merakla beklenmeye başlandı. Bu akşam ekrana gelecek yeni bölümde haftanın ilk eleme adayı belli olacak. Survivor Türkiye bu akşam saat 20.00’da TV8’de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.