Bir Zamanlar Çukurova 81. Bölüm Full İzle! 28 Ocak 2021 Bir Zamanlar Çukurova Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

ATV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Bir Zamanlar Çukurova her hafta heyecan dolu bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. Yayınlanan ilk bölümünden bu yana ilgi ile izlenen yapımda her hafta yaşanacaklar merakla bekleniyor. Çekimleri Adana’da yapılan dizi her hafta perşembe akşamları saat 20.00’da ATV ekranlarında sevenleri ile buluşuyor.

Bir Zamanlar Çukurova 81. Bölüm 28 Ocak 2021 ATV İzle! TIKLAYINIZ.

Başrollerinde Murat Ünalmış ve Hilal Altınbilek’in yer aldığı Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Yılmaz ve Zülayha’nın imkansız aşkı anlatılıyor. Uzun zamandır yayın hayatına devam eden dizinin son bölümleri ile senaryosunda da ciddi değişiklikler yaşandı. Züleyha’nın değişen hayatını konu alan yapımın yeni bölümleri merakla bekleniyor.

Bir Zamanlar Çukurova Dizisi 80. Bölümde Neler Yaşandı?

ATV ekranlarının en çok izlenen yapımlarından Bir Zamanlar Çukurova geçen hafta 80. bölümü ile ekrana geldi. Yayınlanan son bölümünde Zülayha’nın değişen hayatı izleyenleri şaşırtırken Demir’in yeni heyecanları da merak konusu oldu. Dizinin son bölümü ilgi ile izlendi.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde Yılmaz’ın ve Hünkar’ın ölümü ile Çukurova’da birçok hesap kapandı. Eski defterlerin tamamen kapandığı Adana’da yeni mücadeleler başladı. Hünkar’dan kalan mal varlığının yeni sahibi olan Züleyha bu malları doğru idare etmek için çalışmalara başlar. Bu sırada Demir ile aralarındaki düşmanlık tamamen biter ve ikisi çocukları için aynı evde yaşayan iki arkadaşa dönüşürler. Züleyha evde ve şirkette yoğun bir çalışma temposuna girerken Demir ise kendine itiraf etmek istemese de İstanbul’dan yeni gelen Ümit’den etkilenir. Müjgan ise hastanede kötü şekilde tanıştığı Ümit’i sevmez. Halası Adana’dan taşınmanın yollarını ararken Müjgan’ın ise gitmeye niyeti yoktur. Ümit’in gelişi ile Demir hayata farklı bakmaya başlarken, Müjgan’ın ise önüne yeni engeller çıkmaya başlar.

Bir Zamanlar Çukurova Dizisi 81. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin geçen hafta ekrana gelen bölümünün ardından merakla beklenen yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yepyeni mücadelelerin başlayacağı 81. bölüm bu akşam saat 20.00’da ekrana gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.