Alev Alev Dizisi 12. Bölüm Full İzle! 28 Ocak 2021 Alev Alev Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Yeni sezonun iddialı yapımları arasında gösterilen Alev Alev dizisi her hafta heyecan dolu bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. Yayınlanan ilk bölümü ile yankı uyandıran yapımda her hafta yaşanacaklar merakla bekleniyor. Çarpıcı senaryosu ile ilgi çeken Alev Alev dizisi her hafta perşembe akşamları saat 20.00’da ekrana geliyor.

Alev Alev 12. Bölüm 28 Ocak 2021 Show TV İzle! TIKLAYINIZ.

Show TV ekranlarının başarılı yapımları arasında yer alan Alev Alev dizisinin başrollerinde Demet Evgar, Hazar Ergüçlü ve Dilan Deniz Çiçek yer alıyor. Kadrosunda Cihangir Ceylan, Berkay Ateş, Cem Bender, Berker Güven ve Zuhal Olcay gibi başarılı isimlerin de yer aldığı yapımda bir yangınla hayatı değişen 3 kadının hikayesi anlatılıyor. Üç kadının yeniden başlamak ve mücadele etmek için verdiği savaşın anlatıldığı yapımda heyecan dolu sahneler izleyenleri ekrana kilitliyor.

Alev Alev Dizisi 11. Bölümde Neler Yaşandı?

Show TV ekranlarının en çok izlenen yapımlarından biri olan Alev Alev dizisi geçen hafta 11. bölümü ile ekrana geldi. Tomris’in cesur adımlar atmaya başladığı yapımda İskender’in vereceği açık Kayabeyli ailesini zor duruma düşürür. Cemre ise her şeye rağmen mücadele etmekte kararlıdır. Dizinin heyecan dolu son bölümü yine büyük beğeni topladı.

Alev Alev dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde Çelebi’nin kendisine oynadığı oyun ile hayatı bitmek üzere olan Tomris kurtulmak için Ömer, Rüya ve Ozan ile bir araya gelerek bir şans yaratır. Tomris’in gizlice edindiği bu bilgi ile ellerine geçen fırsatı değerlendirmek isteyen Ozan, Rüya ve Ömer ellerinden geleni yaparken, hapisten çıkan Bülent ise Tomris’e ve Çiçek’e yaşadıklarının bedelini ödetmekte kararlıdır. Bülent’in Atlas’ı almasına İskender engel olur. Bu sırada Rüya ile Ömer arasında başlayan kıvılcımlar is aşka dönüşür.

Alev Alev Dizisi 12. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Alev Alev dizisinin yayınlanan 12. bölüm fragmanında Ömer ve Rüya arasındaki yakınlık artmaya başlarken, Cemre ise Çelebi’nin yeni oyunları ile mücadele eder. Dizi yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da Show TV’de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.