Kırmızı Oda Dizisi 22. Bölüm Full İzle! 29 Ocak 2021 Kırmızı Oda Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

TV8 ekranlarının reyting rekortmeni yapımı Kırmızı Oda her hafta duygu dolu bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitlemeye devam ediyor. Yayınlanan ilk bölümünden bu yana ilgi ile takip edilen dizi her hafta sosyal medyada en çok konuşulan yapımlar arasında yer alıyor. Farklı yaşam hikayelerini izleyenlerle buluşturan yapım her hafta cuma akşamları saat 20.00’da TV8 ekranlarında sevenleri ile buluşuyor.

Kırmızı Oda 22. Bölüm 29 Ocak 2021 TV8 İzle! TIKLAYINIZ.

Başrollerinde Binnur Kaya, Tülin Özen, Burak Sevinç ve Meriç Aral gibi isimlerin yer aldığı Kırmızı Oda dizisi gerçek yaşam hikayelerini anlatılıyor. Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabından uyarlanan yapımda bir psikiyatri kliniğine gelen hastaların hikayeleri anlatılıyor. Binnur Kaya’nın Doktor hanım karakteri ile büyük beğeni topladığı yapıma her hafta birbirinden ünlü isimler konuk oluyor. Dizinin yeni bölümleri merakla bekleniyor.

Kırmızı Oda Dizisi 21. Bölümde Neler Yaşandı?

Yeni sezonun en iddialı yapımlarından biri olan Kırmızı Oda geçen hafta 21. bölümü ile ekrana geldi. İlgi ile izlenen yapımda geçen hafta Burcu Biricik ve Aslıhan Gürbüz konuk oyuncu olarak yer almaya devam etti. Yapım son bölümü ile yine büyük beğeni topladı.

Kırmızı Oda dizisinin ekrana gelen son bölümünde Boncuk’un kullandığı ilaçlar ile gerçekleri görmesi durumunun kötüleşmesine yol açar. Kafasında kurduğu her şeyin yalan olduğunu anlayan Boncuk bununla baş edemez ve Doktor hanım hastaneye yatmasını uygun görür. Bu sırada Ayşe ise annesi ile dedesinin arasının açılması ile yaşadığı arada kalmışlık hissini Doktor hanıma anlatır. Kumru Yavuz’un elinden nasıl kurtulacağını düşündüğü dönemde Hakan ile nasıl tanıştığını anlatırken, Duru’nun Yavuz’un kızı olduğunu da itiraf eder. Tüm bunlarında arasında Piraye ve Deniz aşkı ise doludizgin devam eder.

Kırmızı Oda Dizisi 22. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Kırmızı Oda dizisini geçen hafta ekrana gelen bölümünün ardından Boncuk’un nasıl iyileşeceği ve Kumru’nun hikayesi merak edildi. Dizi merakla beklenen yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da TV8 ekranlarında sevenleri ile yeniden buluşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.