Kuzey Yıldızı 49. Bölüm Full İzle! 30 Ocak 2021 Kuzey Yıldızı Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Show TV ekranlarının sevilen dizisi Kuzey Yıldızı her hafta macera dolu bölümleri ile izleyenleri ile buluşuyor. Yayınlanan ilk bölümünden bu yana büyük beğeni toplayan eğlenceli yapımın her bölümünde beklenmedik gelişmeler yaşanıyor. Yeni bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitleyen Kuzey Yıldızı dizisi her hafta cumartesi günleri saat 20.00’da Show TV’de sevenleri ile buluşuyor.

Kuzey Yıldızı 49. Bölüm 30 Ocak 2021 Show TV İzle! TIKLAYINIZ.

Üçüncü sezonu ile izleyicisi ile buluşan Kuzey Yıldızı dizisinin başrollerinde İsmail Demirci ve Aslıhan Güner rol alıyor. İkiliye yapımda Cezmi Baskın ve Ferda Kaynar gibi başarılı isimler de eşlik ediyor. Kuzey ve Yıldız’ın zorluklarla dolu aşk hikayesinin anlatıldığı yapımda macera dolu bölümler ekrana geliyor. 20 yıldır kavuşamayan Kuzey ve Yıldız’ın aşkları için verdiği mücadelenin eğlenceli bir dil ile anlatıldığı dizi her hafta izleyenlerden büyük beğeni topluyor.

Kuzey Yıldızı Dizisi 48. Bölümde Neler Oldu?

Show TV ekranlarının başarılı yapımı Kuzey Yıldızı geçen hafta 48. bölümü ile ekrana geldi. Engin Ar ile beklenmedik bir kaosa sürüklenen Kuzey ve Yıldız’ın kendilerini yeni bir maceranın içinde bulduğu son bölüm yine ilgi ile izlendi.

Kuzey Yıldızı dizisinin ekrana gelen son bölümünde Kuzey gibi Yıldız da Engin Ar’a çok sinirlenir ve yaptıklarını yanına bırakmak istemez. Ancak Yıldız’ın hamlesi Engin Ar için bardağı taşıran son damla olur. Kuzey ve ailesinden yeterince çeken Engin Ar, Yıldız’ın da onu rahat bırakmaması ile onlardan şikayetçi olmaya karar verir. Bu durum karşısında Yıldız paniklerken Kuzey ise şikayetçi olmaması için Engin Ar’ı ikna etmeye karar verir. Bu sırada Kuzey’in kızları ise kimseye haber vermeden yaylaya çıkarlar ve felekten bir gün çalmak isterler. Ancak bu işi de her zaman olduğu gibi ellerine yüzlerine bulaştırırlar. Kuzey de Engin Ar’ı ikna etmeyi başaramaz.

Kuzey Yıldızı Dizisi 49. Bölümde Fragmanı Yayınlandı Mı?

Kuzey Yıldızı dizisinin geçen hafta ekrana gelen bölümünün ardından Kuzey ve Yıldız’ın hapse girip girmeyeceği merak konusu oldu. Dizinin eğlence dolu yeni bölümü bu akşam saat 20.00’da ekrana gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.