Gönül Dağı Dizisi 14. Bölüm Full İzle! 30 Ocak 2021Gönül Dağı Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Yeni sezonun sevilen yapımlarından Gönül Dağı her hafta yeni bölümleri ile ekrana geliyor. TRT1 ekranlarının iddialı yapımları arasında gösterilen dizide hem eğlenceli hem de duygusal sahneler izleyenleri ekrana kilitliyor. Farklı hikayesi ve eğlenceli anlatımı ile büyük beğeni toplayan Gönül Dağı dizisi her hafta cumartesi günleri saat 20.00’da TRT1 ekranlarında seyircisi ile buluşmaya devam ediyor.

Gönül Dağı 14. Bölüm 30 Ocak 2021 TRT1 İzle! TIKLAYINIZ.

Mustafa Çiftçi’nin Anadolu hikayelerinden senaryolaştırılan yapımda bir kasabada yaşayan Taner ve kuzenlerinin kendi yaptıkları uçağı uçurmak için verdikleri mücadele ve aşkları anlatılıyor. En büyük hayali uçak yapmak olan Taner’in çocukluk aşkı Dilek’le beraber olmak için verdiği mücadele sıcak bir anlatım ile ekrana geliyor. Samimi hikayesi ile izleyenlerden büyük beğeni toplayan Gönül Dağı dizisinin başrollerinde Berk Altan ve Gülsüm Ali İlhan yer alıyor.

Gönül Dağı Dizisi 13. Bölümde Neler Yaşandı?

TRT1 ekranlarının iddialı yapımlarından Gönül Dağı geçen hafta 13. bölümü ile ekrana geldi. Sevilen dizinin son bölümünde Taner için büyük gün gelirken Dilek’in yardımına ihtiyaç duyar. Aynı zamanda Asuman ve Ramazan aşkının da tehlikeye girdiği son bölüm yine ilgi ile izlendi.

Gönül Dağı dizisinin ekrana gelen son bölümünde Taner ve kuzenları SNK havacılıktan bir teklif alır ve Sivil Havacılık Bölgesine sunum yapmaları istenir. Kuzenler bu habere çok sevinse de İngilizce bilen biri gerekmektedir. Cemile bu iş için herkesten habersiz Dilek’i çağırır. Dilek hayalleri için vazgeçtiği Taner’e yardım etmeye karar verir. Bu sırada Zahide’nin eski kocası Fikret’in kasabaya gelmesi Sefer için büyük yıkım olur. Zahide kendisinden yeni bir şans isteyen kocası karşısında ne yapacağını bilemez. Asuman ve Ramazan aşkını öğrenen Münir Bey ise Asuman’ı Ankara’ya teyzesinin yanına göndermeye karar verir.

Gönül Dağı Dizisi 14. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Gönül Dağı dizisinin ekrana gelen son bölümünün ardından Asuman ve Ramazan aşkının ne olacağı, Zahide’nin eski kocasına yeni bir şans verip vermeyeceği merak konusu oldu. Dizi merakla beklenen yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da ekrana gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.