Doya Doya Moda 1 Şubat 2021 Full İzle! Doya Doya Moda 145. Bölüm Kim Elendi, Gününün Birincisi Kim Oldu?

TV8 ekranlarının sevilen moda programı rekabet dolu bölümleri ile ekrana geliyor. Yayınlanan ilk bölümünden beri izleyenlerden büyük beğeni toplayan yarışmada eğlence dolu anlar yaşanıyor. Her hafta birinci olacak ve elenecek isimlerin merakla beklendiği Doya Doya Moda programı hafta içi her gün saat 15.00’da izleyenleri ile buluşmaya devam ediyor.

Doya Doya Moda programı Tv8 Canlı İzle TIKLAYINIZ

Gündüz kuşağının en çok izlenen moda programının jüri üyesi koltuğunda Gülşah Saraçoğlu, İvana Sert, Seray Sever ve Uğurkan Erez oturuyor. Birbirinden ünlü isimlerin bulunduğu jüri üyeleri verdikleri puanlarla her hafta elenecek isimleri belirliyor. 7 büyük beden kadının hafta boyunca şıklık yarışına girdiği programda, yarışmacılar günün konseptine en uygun ve en şık konseptleri hazırlamaya çalışıyor. Hafta boyunca en yüksek puanları toplayan yarışmacının tasarım takılar kazandığı programda haftanın en düşük puanını alan isim ise programa veda ediyor. Doya Doya Moda programında her hafta birinci olacak isim merakla bekleniyor.

Doya Doya Moda Programı 29 Ocak Bölümü Haftanın Birincisi Kim Oldu, Elenen İsim Kim Oldu?

Ekranların bir numaralı moda programı Doya Doya Moda son bölümü ile 29 Ocak günü ekrana geldi. Haftanın elemesinin yapıldığı 20 Ocak programında birinci olan ve elenen yarışmacılar merak edildi. Programın sıkı takipçileri geçen hafta tasarım kolyenin sahibi olan ismi merak ediyor.

Doya Doya Moda programının geçen hafta ekrana gelen son bölümünde günün konsepti Sünnet Annesi ve Kirve oldu. Yarışmacıların en yüksek puanları almak için rekabet ettiği günün sonunda Ceren en yüksek puanları toplayan isim olarak kolyeyi kazandı. Erkekler arasından da Adnan’ın birinci olduğu haftada elenen isimler ise gözyaşlarını tutamadı. Hafta boyunca hazırladığı konseptlerle en düşük puana ulaşan Ayşegül ve Ufuk yarışmaya veda etti.

Doya Doya Moda Programı 1 Şubat Günü Kim Birinci Oldu?

Doya Doya Moda programı yeni haftanın ilk bölümü ile bugün ekrana gelecek. Yarışmanın bugünkü konsepti ve puan durumu ise henüz belli değil. Doya Doya Moda yeni bölümü ile 15.00’da TV8’de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.