Zuhal Topal'la Sofrada 531. Bölüm İzle! Zuhal Topal'la Sofrada 1 Şubat 2021 Günün Puan Durumu Ne Oldu?

FOX TV ekranlarının sevilen yemek yarışması Zuhal Topal’la Sofrada eğlence ve rekabet dolu bölümleri ile ekrana geliyor. Üçüncü sezonu ile izleyenlerle buluşan programda her hafta kıyasıya rekabet yaşanıyor. Yayınlanan ilk bölümünden bu yana ilgi ile takip edilen program hafta içi her gün saat 16.00’da ekrana geliyor.

Zuhal Topal'la Sofrada Fox Tv Canlı İzle TIKLAYINIZ

Zuhal Topal’ın başarılı sunumu ile yayınlanan yemek yarışmasında her hafta 5 gelin ve kaynana kıyasıya rekabet ediyor. İlgi ile izlenen yapımda gelinler mutfaktaki hünerlerini sergilerken kaynanalar ise puanlama yapıyor. Haftanın her günü farklı bir yarışmacının evine konuk olunan programda Zuhal Topal ve kaynanalardan en yüksek puanı alan yarışmacı 15 bin liralık ödülün sahibi oluyor. Büyük ödül için kıyasıya rekabetin ekrana geldiği programda haftanın her günü final heyecanı artıyor.

Zuhal Topal’la Sofrada 29 Ocak Haftanın Birincisi Kim Oldu?

Gündüz kuşağının en çok izlenen yapımlarından Zuhal Topal’la Sofrada programı geçen haftanın son yayını ile 29 ocak günü ekrana geldi. Haftanın kazanan yarışmacının belli olduğu final gününün ayrıntıları ve büyük ödülün sahibi olan yarışmacının kim olduğu ise yarışmanın sıkı takipçileri tarafından merak ediliyor.

Zuhal Topal’la Sofrada programının ekrana gelen son bölümünde geçen haftanın kazanan ismi açıklandı. Geçen hafta Zuhal Topal ve kaynanalardan toplam 11 puan alan Elif hanımın sonuncu olduğu programda 17 puan alan Oğulgerek Hanım 4. ve 24 puan alan Bahar hanım ise 3. oldu. Haftanın iddialı yarışmacılarından Rabia Hanım 26 puan alarak 4. sırada yer alırken, Zuhal Topal ve kaynanalardan 31 puan almayı başaran Gözde hanım ise birinci oldu. 15 bin liralık büyük ödülün sahibi olan Gözde Hanım yarışmadan mutlu ayrıldı.

Zuhal Topal’la Sofrada Programı 1 Şubat Yarışmacısı Kim, Puan Durumu Belli Oldu Mu?

Zuhal Topal’la Sofrada programı yeni haftanın ilk bölümü ile bugün ekrana gelecek. Bu hafta yarışacak gelinler ve ilk gün puan durumu ise henüz belli değil. Zuhal Topal’la Sofrada bugün saat 16.00’da FOX TV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.