Maraşlı Dizisi 4. Bölüm Full İzle! 2 Şubat 2021 Maraşlı Dizisi Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Yeni sezonda ATV ekranlarında yayın hayatına başlayan Maraşlı dizisi izleyenlerin takdirini kazanmayı başardı. İlk bölümü ile büyük yankı uyandıran yapım geçen hafta 3. bölümü ile ekrana geldi. Aksiyon ve gerilim dolu hikâyesi ile izleyenleri ekrana kilitleyen yapım sosyal medyada da en çok konuşulanlar arasında girmeyi başarıyor. Yeni sezonun en iddialı dizileri arasında gösterilen Maraşlı her hafta pazartesi akşamları saat 20.00’da ekrana geliyor.

Maraşlı Dizisi Atv Canlı İzle TIKLAYINIZ

Yayınlanan ilk bölümünden bu yana ilgi ile takip edilen Maraşlı dizisinin başrollerinde Burak Deniz ve Alina Boz yer alıyor. İkiliye yapımda Kerem Atabeyoğlu, Rojda Demirer ve Serhat Kılıç gibi başarılı isimler de eşlik ediyor. Güçlü oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine çeken yapımda fotoğrafçı Mahur ile eski asker olan Maraşlı’nın beklenmedik şekilde kesişen yolları ve beraber yaşadıkları korku dolu bir serüven anlatılıyor.

Maraşlı Dizisi 3. Bölümde Neler Yaşandı?

Yeni sezonun başarılı yapımları arasında gösterilen Maraşlı dizisi geçen hafta 3. bölümü ile ekrana geldi. Yapımın yayınlanan son bölümünde Maraşlı ile Mahur arasındaki çatışma büyük bir sırrın ortaya çıkmasına neden olur. Dizi son bölümü ile heyecanı doruğa çıkardı.

Maraşlı dizisinin ekrana gelen son bölümünde Maraşlı Mahur’a onu öldürmek isteyen kişinin ailesinden biri olduğunu söyler. Maraşlı’nın bu sözlerine inanmak istemeyen Mahur’un ise kafası karışmaya başlar. Maraşlı’nın söylediği gibi Savaş’ın serbest bırakılması karşısında şok olan Tünel ailesini ise korku sarar. Mahur hem Savaş’tan korkar hem de ailesinden şüphelenmeye başlar. Bu sırada Mahur’u ailesinden bile koruması gerektiğini düşünen Maraşlı, onu bir dağ evine kaçırır. Bu kaçırma olayının ardından yaşananlar ise Mahur’u büyük bir hayal kırıklığına sürükleyecektir.

Maraşlı Dizisi 4. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Maraşlı dizisinin geçen hafta ekrana gelen bölümünün ardından merakla beklenen yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni fragmanda Mahur’un Maraşlı’ya güvendiğini söylemesi dikkat çekti. Dizi yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da ATV’de sevenleri ile buluşacak.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.