Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 2 Şubat 2021 Günü Kim Birinci Oldu 632. Bölüm Çeyrek Altını Kim Kazandı Puan durumu

Üçüncü sezonu ile izleyenleri ile buluşan Gelinim Mutfakta yarışması eğlence ve rekabet dolu bölümleri ile izleyenleri ekrana çekiyor. Yeni sunucusu Seda Sayan’ın canlı sunumu ile ekrana geliyor. 2 Şubat 2021 Günü Kim Birinci Oldu 632. Bölüm Çeyrek Altını Kim Kazandı Puan durumu

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta Kanal D Canlı İzle TIKLAYINIZ

Üçüncü sezonu ile izleyenleri ile buluşan Gelinim Mutfakta yarışması eğlence ve rekabet dolu bölümleri ile izleyenleri ekrana çekiyor. Yayınlanan ilk sezonundan bu yana ilgi ile izlenen programda her hafta günün ve haftanın birincisi olacak isim merakla bekleniyor. Yeni sunucusu Seda Sayan’ın canlı sunumu ile de beğeni toplayan program hafta içi her gün saat 13.15’te ekrana geliyor.

Kanal D ekranlarının en çok izlenen gündüz kuşağı programında her hafta 4 gelin ve kaynana takım olarak yarışıyor. Gelinlerin mutfaktaki hünerlerini sergiledikleri programda kaynanalar ise gelinlerinin tabaklarını bulmaya ve en yüksek puanları kendi gelinlerine vermeye çalışıyor. Seda Sayan’dan ve kaynanalardan en yüksek puanları almayı başaran yarışmacı ise ödülün sahibi oluyor. Günün birincisine çeyrek altın verilen yarışmada haftanın birincisine ise 5 altın bilezik veriliyor.

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 1 Şubat Günün Birincisi Kim Oldu, Çeyrek Altını Kim Kazandı?

Gündüz kuşağının reyting rekortmeni yemek yarışması Gelinim Mutfakta, dün yeni haftanın ilk yayını ile ekrana geldi. İlgi ile izlenen programda haftanın ilk gününde yine kıyasıya rekabet yaşandı. Yarışmanın sıkı takipçileri ile günün birincisini merak ediyor.

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta programında geçen haftanın yarışmacılarından Zeynep, Esin ve Aysun bu hafta da rekabete devam ederken, geçen hafta elenen Sibel’in yerine gelen isim ise Ayten oldu. Programın ilk gününde Aysun 20 puan alarak günün birincisi oldu. Aysun çeyrek altının sahibi olurken yeni yarışmacı Ayten 18 puan ve Zeynep 15 puan aldı. 10 puan alan Esin ise haftanın ilk programında günü son sırada tamamladı.

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 2 Şubat Birincisi Belli Oldu Mu?

Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta programı bugün yeni haftanın ikinci günü ile ekrana gelecek. Bugün yarışacak isimlerden kimin günün birincisi olduğu ise henüz belli değil. Çeyrek altının sahibi açıklandıktan sonra haberimizde bulabilirsiniz. Program saat 13.15’te Kanal D’de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.