Doya Doya Moda 2 Şubat 2021 Full İzle! Doya Doya Moda 146. Bölüm Kim Elendi, Gününün Birincisi Kim Oldu?

TV8 ekranlarının sevilen yarışma programı Doya Doya Moda yeni bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. Doya Doya Moda hafta içi her gün saat 15.00’da TV8 ekranlarında sevenleri ile buluşuyor.

Doya Doya Moda TV8 Canlı İzle TIKLAYINIZ

TV8 ekranlarının sevilen yarışma programı Doya Doya Moda yeni bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. İlgi ile takip edilen programda hem modaya dair bilgi veriliyor hem de eğlence dolu anlar yaşanıyor. Yarışmacıların Türkiye’nin en tarz kadını olmak için kıyasıya mücadele ettiği programda heyecan dolu anlar da ekrana geliyor. Doya Doya Moda hafta içi hergün saat 15.00’da sevenleri ile buluşuyor.

Doya Doya Moda programının jüri üyesi koltuğunda İvana Sert, Seray Sever, Gülşah Saraçoğlu ve Uğurkan Erez oturuyor. Moda dünyasının birbirinden ünlü isimlerinin yarışmacıları değerlendirdiği programda 7 tane büyük beden kadın ve erkek günün konseptine en uygun kombinleri yaratmaya ve haftanın birincisi olmaya çalışıyor. Haftanın birincisi olan yarışmacının tasarım takılar kazandığı programda hergün heyecan dolu anlar ekrana geliyor.

Doya Doya Moda Programı 1 Şubatta Neler Oldu, Günün Birincisi Kim Oldu?

TV8 ekranlarının reyting rekortmeni moda yarışması haftanın ilk yayını ile dün ekrana geldi. İlk günün konseptinden en yüksek puanı almak için yarışmacılar kıyasıya rekabet etti. Programın sıkı takipçileri 1 şubat günü birinci olan ismi merak ediyor.

Doya Doya Moda programının dün ekrana gelen bölümünde hazırladığı konsept ile en yüksek puanı alan yarışmacı kadınlarda Rabia oldu. 19 puan alan Rabia’yı ise 18 puan alan Tuğçe ve Ceren takip etti. Kadın yarışmacılarda en düşük puanı alarak günün sonuncusu olan isim ise 6 puan ile Bahar oldu. Erkek yarışmacılarda ise 17 puan alan Emre ve Batıcan birinciliği paylaştı. En düşük puanı alan isim ise 4 puan ile Mehmet oldu.

Doya Doya Moda Programı 2 Şubat Birincisi Belli Oldu Mu?

Doya Doya Moda programı haftanın ikinci bölümü ile bugün ekrana gelecek. 2 şubat günü birinci olan yarışmacılar ise henüz belli değil. Program bugün saat 15.00’da TV8 ekranlarında sevenleri ile buluşacak. Sonrasında ise güncel puan durumunu haberimizden öğrenebilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.