Zuhal Topal'la Sofrada 532. Bölüm İzle! Zuhal Topal'la Sofrada 2 Şubat 2021 Günün Puan Durumu Ne Oldu?

Üçüncü sezonu ile izleyenleri ile buluşmaya devam eden Zuhal Topal’la Sofrada programı rekabet ve eğlence dolu bölümleri ile ekrana geliyor. Eğlence ve mücadele dolu bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitleyen Zuhal Topal’la Sofrada hafta içi hergün saat 16.00’da ekrana geliyor.

Zuhal Topal'la Sofrada Fox Tv Canlı İzle TIKLAYINIZ

Üçüncü sezonu ile izleyenleri ile buluşmaya devam eden Zuhal Topal’la Sofrada programı rekabet ve eğlence dolu bölümleri ile ekrana geliyor. Yayınlanan ilk sezonundan bu yana ilgi ile izlenen programda her hafta büyük ödülü kazanacak isim merakla bekleniyor. Eğlence ve mücadele dolu bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitleyen Zuhal Topal’la Sofrada hafta içi hergün saat 16.00’da ekrana geliyor.

Zuhal Topal’ı renkli sunumu ile yayınlanan yemek yarışmasında her hafta birbirinden iddialı isimler yer alıyor. 5 gelin ve kaynananın hafta boyunca kıyasıya rekabet ettiği programda gelinler mutfaktaki yeteneklerini sergilerken kaynanalar ise puanlama yapıyor. Haftanın hergünü farklı bir gelinin evine misafir olan ve menüsünü değerlendiren kaynanalar kendi gelinlerini birinci yapmak için çabalıyor. Zuhal Topal ve kaynanalardan en yüksek puanı almayı başaran gelin haftanın finalinde 15 bin liralık ödülün sahibi oluyor.

Zuhal Topal’la Sofrada Programı 1 Şubat Yarışmacısı Kim, Kaç Puan Aldı?

FOX TV ekranlarının sevilen yemek yarışması Zuhal Topal’la Sofrada dün ekrana gelen bölümü ile yeni haftaya başladı. Bu haftada 5 gelin ve kaynananın kıyasıya mücadele edeceği programın sıkı takipçileri ise ilk gün yarışmasının kim olduğunu ve kaç puan aldığını merak ediyor.

Zuhal Topal’la Sofrada programında yeni haftanın ilk günü Elif Abış ve kaynanası Seher Abış yarıştı. İddialı yarışmacı Elif Abış kalabalık menüsü ve lezzetli yemekleri ile kaynanalardan olumlu yorumlar aldı. Elif Abış günün sonunda Zuhal Topal ve kaynanalardan toplam 32 puan almayı başardı. Haftayı yüksek puanla açan Elif hanımın birinci olup olamayacağı ise şimdiden merak ediliyor.

Zuhal Topal’la Sofrada 2 Şubat Yarışmacısı Kim, Puanı Belli Oldu Mu?

Zuhal Topal’la Sofrada programının bugün ekrana gelecek haftanın ikinci gününde yarışacak gelin ve aldığı puan merak konusu oldu. 2 şubat puan durumu ise maalesef henüz belli değil. Güncel puan durumu açıklandıktan sonra haberimizden öğrenebilirsiniz. Program bugün 16.00’da FOX TV’de ekrana gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.