Masumlar Apartmanı Dizisi 20. Bölüm Full İzle! 2 Şubat Masumlar Apartmanı Dizisi Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Yeni sezonun en iddialı yapımları arasında yer alan Masumlar Apartmanı dizisi her hafta heyecan dolu bölümleri ile izleyenleri ile buluşuyor. Masumlar Apartmanı her hafta salı günleri saat 20.00’da ekrana geliyor.

Masumlar Apartmanı TRT Canlı İzle TIKLAYINIZ

Yeni sezonun en iddialı yapımları arasında yer alan Masumlar Apartmanı dizisi her hafta heyecan dolu bölümleri ile izleyenleri ile buluşuyor. Yayınlanan ilk bölümünden bu yana ilgi ile takip edilen dizi her hafta sosyal medyada en çok konuşulan yapımlardan biri oluyor. Çarpıcı gelişmelerin yaşandığı heyecan dolu bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitleyen Masumlar Apartmanı her hafta salı günleri saat 20.00’da ekrana geliyor.

Başrollerinde Ezgi Mola, Birkan Sokullu, Merve Dizdar ve Farah Zeynep Abdullah’ın yer aldığı Masumlar Apartmanı dizisi Gülseren Budayıcıoğlu’nun Madalyonun için romanından uyarlandı. Gerçek bir yaşan hikayesinin anlatıldığı dizide psikolojik sorunları olan 4 kardeşin yaşadığı bir hayat ve hayatlarına İnci’nin girmesi ile nasıl değiştikleri anlatılıyor. Yaşanacakların merakla beklendiği yapım yeni bölümleri ile izleyenlerden büyük beğeni topluyor.

Masumlar Apartmanı Dizisi 19. Bölümde Neler Yaşandı?

TRT1 ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Masumlar Apartmanı geçen hafta 19. bölümü ile izleyenleri ile buluştu. Han’ın yaşadıkları karşısında perişan olduğu son bölünde Gülben hem Safiye’ye hem de Han’a yardım etmek için çabalamaya devam eder. Dizi yayınlanan son bölümü ile yine büyük beğeni topladı.

Masumlar Apartmanı dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde Han İnci’nin onu terk etmesini ardından perişan hale gelir. İnci de çok üzgündür ancak kararının arkasında durmaya çalışır. Evdeki herkes Han’ın moralini düzeltmeye çalışırken, Neriman ise Ege’den ablasının yerini öğrenmeye çalışır. Bu tartışma esnasında Ege’nin aşkını itiraf etmesi ise Neriman’ı şaşırtır. Gülben ise Han’a yardım etmek için İnci ile konuşmaya karar verir. İnci herkes tarafından köşeye sıkışmış hissetmektedir. Bu esnada Safiye Naci’den gelen yeni hamle ile yıkılırken, Naci ise Gülru’ya son isteğini söyler.

Masumlar Apartmanı Dizisi 20. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Masumlar Apartmanı dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İnci’nin Safiye’nin düzenine ayak uydurmaya çalışmasının dikkat çektiği 20. bölüm fragmanının ardından merak edilen yeni bölüm bu akşam saat 20.00’d TRT1 ekranlarında yayınlanacak.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.