Baraj Dizisi 25. Bölüm Full İzle FOX TV! 2 Şubat Baraj Dizisi Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Yeni sezonun sevilen dizilerinden Baraj her hafta yeni bölümleri ile izleyenleri ile buluşuyor. Yapım her hafta salı akşamları saat 20.00’da ekrana geliyor.

Baraj Dizisi Fox TV Canlı İzle TIKLAYINIZ

Yeni sezonun sevilen dizilerinden Baraj her hafta yeni bölümleri ile izleyenleri ile buluşuyor. Heyecan dolu bölümleri ile izleyenlerden tam not alan yapımda yaşanacaklar merak konusu oluyor. Yeşilçam filminden uyarlanan Baraj dizisi çarpıcı gelişmelerin yaşandığı yeni bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. Yapım her hafta salı akşamları saat 20.00’da ekrana geliyor.

FOX TV ekranlarının sevilen yapımı Baraj hem güçlü oyuncu kadrosu hem de çarpıcı senaryosu ile izleyenlerin dikkatini çekiyor. Başrollerinde Feyyaz Duman, Biran Damla Yılmaz, Burak Yörük, Gizem Karaca ve Sumru Yavrucuk gibi başarılı isimlerin yer aldığı Baraj dizisinde yalanlarla başlayan bir aşk hikayesi anlatılıyor. Nehir ve Nazım’ın yalanlarla başlayan zorlu aşkının ve birbirleri ile olan mücadelelerinin duygusal bir dil ile anlatıldığı yapım her hafta izleyenlerden beğeni topluyor.

Baraj Dizisi 24. Bölümde Neler Yaşandı?

FOX TV ekranlarının en çok izlenen yapımlarından biri olan Baraj dizisi geçen hafta 24. bölümü ile ekrana geldi. İlgi ile izlenen yapımın son bölümünde Nehir oyunu istediği yöne çevirmeye çalışırken Bahar ise şaşırtıcı bir gerçeğin peşinden koşar. Dizinin son bölüm ilgi ile izlendi.

Baraj dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde Nehir Tarık ile evlenme kararı aldığını açıklar. Nehir’in bu kararı Nazım’ı deliye döndürür. Nazım’ın sinirlenmesine sevinen Nehir onu istediği kıskançlık seviyesine getirdiğini düşünür ve yoluna daha emin adımlarla devam etmeye karar verir. Bu sırada Bahar ise her şeye rağmen Nazım’ı kaybetmekten korkmaktadır. Bahar Nazım’ı kaybetmemek için bütün gücü ile çabalarken, Mert ile ilgili gerçeği de öğrenmek üzeredir. Tüm bunların arasında Tarık ise Nehir ile evleneceğini saklar. Zahra’nın her şeyi öğrenip bu işi mahvetmesinden korkmaktadır.

Baraj Dizisi 25. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Barak dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde Nazım’ın Mert’in kendi oğlu olduğunu öğrenmesi izleyenleri şaşırttı. Dizinin merakla beklenen 25. bölümü ile bu akşam saat 20.00’da FOX TV ekranlarında sevenleri ile buluşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.