Zuhal Topal'la Sofrada 533. Bölüm İzle! Zuhal Topal'la Sofrada 3 Şubat 2021 Günün Puan Durumu Ne Oldu?

Zuhal Topal'la Sofrada 533. bölümüyle Fox TV'de 16.00'da izleyicisiyle buluşacak. Zuhal Topal 3 Şubat 2021 full izle....

Zuhal Topal'la Sofrada 533. Bölüm 3 Şubat 2021 FOX TV İzle! TIKLAYINIZ.

Üçüncü sezonu ile izleyenleri ile buluşan Zuhal Topal’la Sofrada programı rekabet dolu bölümleri ile beğeni toplamaya devam ediyor. İlk sezonundan bu yana seyirciyi ekrana kilitlemeyi başaran program gündüz kuşağının en çok izlenen yemek yarışması oluyor. İddialı yarışmacıların kıyasıya rekabet ettiği programda eğlence dolu anlar da ekrana geliyor. Zuhal Topal’la Sofrada hafta içi hergün saat 16.00’da izleyenleri ile buluşuyor.

Zuhal Topal’ın başarılı sunumu ile ekrana gelen yemek programında her hafta 5 gelin ve kaynana takım olarak mücadele ediyor. Gelinler menülerini hazırlamak için zamanla yarışırken kaynanalar ise Zuhal Topal’la beraber puanlama yapıyor. Haftanın hergünü bir gelinin evine konuk olunan programda kazanan isim 15 bin liralık çekin sahibi oluyor. Büyük ödül için hafta boyunca devam eden kıyasıya mücadele cuma günleri haftanın finali ile son buluyor.

Zuhal Topal’la Sofrada 2 Şubat Yarışmacısı Kim, Kaç Puan Aldı?

FOX TV ekranlarının reyting rekortmeni programı Zuhal Topal’la Sofrada yeni haftanın ikinci bölümü ile dün ekrana geldi. Heyecan dolu geçen bölümün ardından programın sıkı takipçileri bu haftanın ikinci yarışmacısını ve aldığı puanı merak etti.

Zuhal Topal’la Sofrada programının dün ekrana gelen bölümünde yarışmacılar Pınar Çiçek ve kaynanası Hatice Çiçek oldu. Kısa zaman içinde kalabalık menüsünü en iyi şekilde hazırlamak için mücadele eden Pınar Çiçek günün sonunda kaynanalardan ve Zuhal Topal’dan toplam 21 puan aldı. Günü 21 puan ile kapatan Pınar hanım haftanın ilk gün yarışmacısını geçemediği ve birinci olma şansını kaybetti. Haftanın ilk yarışmacısı Elif Abış, Zuhal Topal ve kaynanalardan toplam 32 puan almıştı.

Zuhal Topal’la Sofrada 3 Şubat Yarışmacısı Puan Durumu Belli Oldu Mu?

Zuhal Topal’la Sofrada programı haftanın üçüncü bölümü ile bugün ekrana gelecek. Bugün performansını sergileyecek yarışmacı ve puan durumu ise henüz belli değil. Zuhal Topal’la Sofrada bugün saat 16.00’da FOX TV ekranlarında sevenleri ile buluşacak. Sonrasında güncel puan durumunu haberimizden öğrenebilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.