Kuruluş Osman Dizisi 44. Bölüm Full İzle! 3 Şubat 2021 Kuruluş Oman Dizisi Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Kuruluş Osman 44. bölümüyle ATV ekranlarında bu akşam izleyicisiyle buluşacak. Kuruluş Osman 3 Şubat 2021 fragmanında ilgi çekici sahneler yer almıştı. Kuruluş Osman 44. Bölüm full izle!

Kuruluş Osman 44. Bölüm 3 Şubat 2021 ATV İzle! TIKLAYINIZ.

Yeni sezonda da başarılı şekilde yayın hayatına devam eden Kuruluş Osman dizisi yeni bölümleri ile izleyenlerin takdirini topluyor. Yayınlanan ilk bölümünden bu yana dikkatleri üzerine çeken yapım aksiyon dolu heyecanlı bölümleri ile çarşamba akşamlarının en çok izlenen yapımlarından biri oluyor. İzleyenlerin yaşanacakları merakla beklediği Kuruluş Osman dizisi her hafta çarşamba günleri saat 20.00’da ATV ekranlarında sevenleri ile buluyor.

Burak Özçivit’in Osman Bey karakteri ile ekrana damgasını vurduğu yapımda Cüneyt Arkın gibi usta isimler de yer alıyor. Her bölümü ile büyük beğeni toplayan yapımın tarihi dönemsel özellikleri, kostümleri vb. ayrıntılar da izleyenler tarafından beğeniliyor. Osmanlı Devleti’nin beylikten devlete geçiş döneminin ve Osman Bey’in verdiği mücadelelerin anlatıldığı yapım ilgi ile izleniyor.

Kuruluş Osman Dizisi 43. Bölümde Neler Yaşandı?

ATV ekranlarının fenomen dizisi Kuruluş Osman geçen hafta 43. bölümü ile ekrana geldi. Yayınlanan son bölümünde Osman Bey ve Nikola arasında savaş büyümeye başlarken, Osman Bey’in yeni hamlesi ise merak konusu oldu.

Kuruluş Osman dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde Osman Bey, Konstantinopolis’ten gönderilen birlikleri yenerek Nikola’yı birkez daha alt eder. İnegöl Kalesi’ni almaya karar veren Osman Bey, Alplerini kaleye sızmakla görevlendirir. Bu sırada Nikola ise Osman Bey’e karşı kurduğu Haçlı ittifakını güçlendirmek için çalışmalara başlar. Annesi Lena’nın itirazlarına rağmen gazaya katılmak için obadan ayrılan Bayhoca ise istemeden de olsa Osman Bey’in planına zarar verir. Bayhoca’nın Bizans’ın eline düşmesi üzerine obada işler karışırken Osman Bey yeni bir karar verir ve hedefine Nikola’yı koyar.

Kuruluş Osman Dizisi 44. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Kuruluş Osman dizisinin ekrana gelen son bölümünde Osman Bey’in Bala hatunu eş seçmesi şaşkınlık yaratırken, yeni bölüm merakla beklendi. Dizinin heyecan dolu yeni bölümünde Osman Bey’in heyecan dolu sahneleri dikkat çekti. Sevilen yapım yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da ATV ekranlarında sevenleri ile buluşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.