Benim Adım Melek Dizisi 51. Bölüm Full İzle! 3 Şubat 2021 Benim Adım Melek Dizisi Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Benim Adım Melek TRT1 ekranlarında saat 20.00'da izleyicisiyle buluşuyor. Merak beklenen Benim Adım Melek son bölüm tek parça izle!

Benim Adım Melek 51. Bölüm 3 Şubat 2021 TRT1 İzle! TIKLAYINIZ.

İkinci sezonu ile TRT1 ekranlarında yayın hayatına devam eden Benim Adım Melek farklı hikayesi ile izleyenlerin beğenisini topluyor. Yayınlanan ilk bölümünden bu yana duygusal anlatımı ile izleyenleri ekrana kilitleyen yapımda heyecan dolu gelişmeler ekrana geliyor. Mücadelenin ve aşkın dramatik bir anlatım ile ekrana geldiği Benim Adım Melek dizisi her hafta çarşamba akşamları saat 20.00’da TRT1 ekranlarında yayınlanıyor.

TRT1 ekranlarının en iddialı yapımları arasında yer alan Benim Adım Melek dizisinin başrollerini Nehir Erdoğan ve Kutsi oynuyor. İkiliye yapımda Mustafa Mert Koç, Kaan Çakır ve Şerif Sezer gibi isimler de eşlik ediyor. Yıllar önce aşık olup baba evini ter eden Melek’in yıllar sonra geri dönüşünün ve Gaziantep’te verdiği mücadelelerin anlatıldığı yapım her hafta ilgi ile izleniyor.

Benim Adım Melek Dizisi 50. Bölümde Neler Yaşandı?

Yeni sezonun sevilen dizilerinden Benim Adım Melek geçen hafta 50. bölümü ile ekrana geldi. Yayınlanan son bölümde Alpay ile Halil arasında gerginlik artarken, Ömer ve Defne için de işler karışmaya başlar. Yapımın heyecan dolu son bölüm yine merakla izlendi.

Benim Adım Melek dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde Alpay, Halil’e Melek ile taktığı yüzüğün hesabını sormak ister. İkili arasında yaşanan gerilim sırasında Melek’in durumu ise kötüye gitmeye başlar. Ev halkı hem Melek’in hastalığı hem de Kadriye’nin erken doğun riski karşısında panik olur. Gülşad ise Ömer’in hevesle hazırladığı sürprizin kendisi yüzünden bozulduğunu düşünmeye başlar. Bu işte karısının payı olduğunu anlayan Cumali ise Zümrüt’ten hesap sorar. Zümrüt Ömer ile Defne’nin arasını bozmaya çalışırken kendisini beklemediği bir konumda bulmuştur. Bu karmaşanın içinde Alpay yüzünden çaresiz kalan Halil’e ise Melek destek olur.

Benim Adım Melek Dizisi 51. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Benim Adım Melek dizisinin merakla beklenen yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Ömer ve Defne’nin evlenmesinin dikkat çektiği fragmanı ardından heyecanla beklenen 51. bölüm bu akşam saat 20.00’da TRT1’de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.