Sadakatsiz Dizisi 16. Bölüm Full İzle! 3 Şubat 2021 Sadakatsiz Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle

Yeni sezonun reyting rekortmeni dizisi Sadakatsiz her hafta Kanal D ekranlarında izleyicisiyle buluşuyor. Bugün Kanal D'de Sadakatsiz 16. bölüm saat 20.00'da ekranlarda olacak.

Sadakatsiz 16. Bölüm 3 Şubat 2021 Kanal D İzle! TIKLAYINIZ.

Yeni sezonun reyting rekortmeni dizisi Sadakatsiz her hafta heyecan ve gerilim dolu yeni bölümleri ile ekrana geliyor. Yayınlanan ilk bölümü ile büyük yankı uyandıran yapımda yaşanacaklar her hafta merakla bekleniyor. Heyecan dolu bölümleri ve büyük beğeni toplayan oyunculukları ile her bölümünde sosyal medyada gündem yaratan Sadakatsiz dizisi çarşamba akşamları saat 20.00’da Kanal D ekranlarında sevenleri ile buluşuyor.

Kanal D ekranlarının en çok izlenen yapımlarından Sadakatsiz dizisinin başrollerinde Cansu Dere ve Caner Cindoruk yer alıyor. Yapımda ikiliye Burak Sergen ve Melis Sezen gibi başarılı isimler de eşlik ediyor. Güçlü oyuncu kadrosu ile dikkat çeken Sadakatsiz Doctor Foster yapımından uyarlandı. Türkiye’de yapılan en iyi uyarlama dizilerden biri olarak gösterilen Sadakatsiz dizisinde başarılı bir doktor olan Asya’nın aldatıldığını öğrenince başladığı intikam oyunu ve eski kocası ile arasındaki düşmanlık anlatılıyor.

Sadakatsiz Dizisi 15. Bölümde Neler Yaşandı?

Yeni sezonun en iddialı yapımları arasında yer alan Sadakatsiz dizisi geçen hafta 15. bölümü ile ekrana geldi. Yayınlanan son bölümde Ali ile Asya arasında başlayan gerginlik yeni sorunların ortaya çıkmasına neden olur ve dengeler değişmeye başlar.

Sadakatsiz dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde Asya ve Ali arasındaki gerginlik Derin’e yarar. Ali’nin annesinden uzaklaşmasını fırsat bilen Derin onunla bağ kurmaya başlar. Bu sırada Selçuk, Nil, Volkan ve Asya ölüm korkusu ile bir araya gelir. Bu buluşma ile herkes için büyük bir yüzleşme başlar. Volkan ile Derin arasında da gerginliğin arttığı son bölümde sorunları çözmek için kendi yöntemleri ile plan yapan Haluk ise beklenmedik bir sürpriz ile karşılaşır. Asya öğrendikleri gerçeklerle sarsılmaya başlarken, bütün dengeleri değiştirecek bir gelişme yaşanır.

Sadakatsiz Dizisi 16. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Sadakatsiz dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünün ardından merakla beklenen yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Gerilimli sahneleri ile dikkat çeken 16. bölüm bu akşam saat 20.00’da Kanal D’de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.