Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 4 Şubat 2021 Canlı İzle! Bugünün Konukları Kim? Star TV

Yeni sezon ile Star TV ekranlarında yayına başlayan Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programı eğlenceli bölümleri ile dikkatleri çekiyor. Program hergün 09.45'te ekranlara geliyor.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah 4 Şubat 2021 İzle  Star TV! TIKLAYINIZ.

Yeni sezonda Star TV ekranlarında yayınlanmaya başlayan Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programı kahkaha ve eğlence dolu bölümleri ile izleyenleri ekrana çekiyor. Yayınlanan ilk bölümünden bu yana sabah saatlerine coşkulu başlamak isteyen herkesin en çok takip ettiği programda birbirinden ünlü isimler konuk oluyor, pek çok farklı gündem hakkında keyifli sohbetler ediliyor. Demet ve Alişan İle Sabah Sabah hafta içi hergün saat 09.45’te ekrana geliyor.

Demet Akalın ve Alişan’ın sunumu ile ekrana gelen programda magazinden sağlığa, gündem olaylarında mutfağa birçok farklı konuda hem keyifli hem de bilgilendirici sohbetler ediliyor. Uzman isimlerin sağlığa dair bilinmeyenleri anlattığı programda ünlü konuklar da özel hayatlarından bahsediyor, programda hergün müzik şöleni yaşanıyor. Birbirinden ünlü ve sevilen sanatçıların konuk olduğu sabah programında coşku dolu anlar ekrana geliyor.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah 3 Şubat Programında Neler Yaşandı?

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programı haftanın 3. yayını ile dün ekrana geldi. İlgi ile izlenene programın dünkü bölümünde yine eğlenceli anlar yaşandı. Coşkun Sabah’ın da konuk olarak katıldığı 3 şubat programı merakla takip edildi.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programına dün ünlü isim Coşkun Sabah konuk oldu. Sanat camiasının sevilen ismi özel hayatı hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Şarkıları ile izleyenlere müzik ziyafeti de yaşatan Coşkun Sabah’la keyifli bir sohbet gerçekleştirildi. Programın sağlık köşesinde Dr. Feridun Kunak, özel kür ve tarifleri ile izleyenlere kolestrolü düşürmenin yollarını gösterdi. Mutfak köşesinde ise Miraç Şef yine birbirinden özel tarifler hazırladı.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah 4 Şubat Programının Konukları Kim?

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programının bugün ekrana gelecek bölümünde hangi isimlerin konuk olarak ağırlanacağı merak konusu oldu. Ayşe Dinçer’in keyifli şarkıları ile konuk olacağı programa verdiği kilolarla adından söz ettiren oyuncu Gülnihal Demir de konuk olacak. Programda Dr. Ayça Demir de sağlık bilgileri verecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.