Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 4 Şubat 2021 Günü Kim Birinci Oldu? 634. Bölüm Çeyrek Altını Kim Kazandı? Puan Durumu

Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta Kanal D ekranlarında izleyicisiyle buluşuyor. Gelinim Mutfakta Kanal D ekranlarında 13.15'te ekranlarda...

Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta 634. Bölüm 4 Şubat 2021 Kanal D İzle! TIKLAYINIZ.

Kanal D ekranlarının sevilen yemek yarışması Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta rekabet ve heyecan dolu bölümleri ile ekrana geliyor. İlgi ile izlenen programın yayınlanan her bölümünde birinci olacak isim merakla bekleniyor. Kimi zaman gergin kimi zamansa eğlenceli anların yaşandığı Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta programı hafta içi hergün saat 13.15’te Kanal D ekranlarında sevenleri ile buluşuyor.

Seda Sayan’ın renkli sunumu ile ekrana gelen programda her hafta birbirinden iddialı isimler performanslarını sergiliyor. İlgi ile takip edilen yarışmada 4 gelin ve kaynana takım olarak mücadele ediyor. Gelinler mutfakta günün yemeğini en iyi şekilde yapmak için mücadele ederken kaynanalar ise Seda Sayan ile beraber puanlama yapıyor. Günün en yüksek puanını alan yarışmacının çeyrek altın kazandığı programda cuma günleri ise haftanın finali yapılıyor. Hafta boyunca en yüksek puanları alan gelin birinci olup 5 altın bileziğin sahibi olurken, en düşük puanlar alan gelin ise yarışmaya veda ediyor.

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 3 Şubat Günün Birincisi Kim Oldu, Çeyrek Altını Kim Kazandı?

Gündüz kuşağının en çok izlenen programlarından Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta dün haftanın 3. bölümü ile ekrana geldi. Hafta ortasına gelinmesi ile heyecanın yükseldiği programda günün kazananı ise merak konusu oldu.

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta yarışmasının dün ekrana gelen bölümünde yine kıyasıya rekabet yaşandı. Puan heyecanı esnasında Zeynep’in kaynanası Yasemin hanım ise baygınlık yaşadı. Günün birincisi Seda Sayan ve kaynanalardan toplam 19 puan alan Aysun oldu. Aysun’u 16 puan ile Zeynep takip ederken Esin 14 ve yeni yarışmacı Ayten ise 14 puan ile günü tamamladı.

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 4 Şubat Günün Birincisi Belli Oldu Mu?

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta programında finale çok az kaldı. Finalden önceki son bölümü ilke bugün ekrana gelecek programda kazanan isim ise henüz belli değil. Program saat 13.15’te Kanal D’de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.