Doya Doya Moda 4 Şubat 2021 Full İzle! Doya Doya Moda 148. Bölüm Kim Elendi, Gününün Birincisi Kim Oldu?

TV8 ekranlarının sevilen programı Doya Doya Moda heyecan dolu bölümüyle 4 Şubat 2021'de saat 15.00'de ekranlarda.

Doya Doya Moda 149. Bölüm 4 Şubat 2021 TV8 İzle! TIKLAYINIZ.

TV8 ekranlarının fenomen programlarından Doya Doya Moda heyecan dolu bölümleri ile ekrana geliyor. Yayınlanan ilk sezonundan bu yana ilgi ile izlenen programın her bölümünde rekabet ve eğlence dolu anlar ekrana geliyor. Hem eğlendiren hem de moda konusunda bilgi veren yarışma programı her bölümü ile izleyenleri ekrana kilitliyor. Doya Doya Moda programı hafta içi hergün saat 15.00’da ekrana geliyor.

Gündüz kuşağının en çok izlenen programlarından biri olan Doya Doya Moda deneyimli jüri üyeleri ile dikkatleri üzerine çekiyor. Ivana Sert, Seray Sever, Gülşah Saraçoğlu ve Uğurkan Erez’in jüri koltuğunda oturduğu programda 7 tane büyük beden kadın moda konusundaki iddialarını kanıtlamak için mücadele ediyor. Haftanın hergünü farklı bir konsept için hazırlanan yarışmacılar konsepte en uygun kombini hazırlamak için kıyasıya mücadele ediyor. Günün en yüksek puanını alan yarışmacının haftanın finalinde de şansı artıyor. Haftanın finalinde verilecek ödülün sahibi olmak isteyen yarışmacıların aldıkları her puan çok önemli oluyor. Sevilen programın yeni bölümleri merakla bekleniyor.

Doya Doya Moda Programı 3 Şubat Günün Birincisi Kim Oldu?

TV8 ekranlarının en çok izlenen yarışmalarından Doya Doya Moda dün haftanın 3. bölümü ile ekrana geldi. Final heyecanının artmaya başladığı programın dünkü bölümünde yine heyecan dolu anlar yaşandı. Programın sıkı takipçileri ise 3 şubat günü birincilerini merak ediyor.

Doya Doya Moda programının dün ekrana gelen bölümünde yine yarışmacıları en yüksek puanları almak için mücadele etti. Kadınlar arasında kombini en çok beğenilen isim ise Özde oldu. 20 puan alan Özde günün birincisi olurken onu 16 puan ile Tuğçe ve 15 puan ile Rabia izledi. Erkeklerde ise 20 puan alan Adnan günün birincisi oldu.

Doya Doya Moda 4 Şubat Birincisi Belli Oldu Mu?

Doya Doya Moda programının 4 şubat birincileri henüz belli değil. Program yayınlandıktan sonra güncel puan durumunu haberimizden öğrenebilirsiniz. Doya Doya Moda bugün saat 15.00’da ekrana gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.