Zuhal Topal'la Sofrada 535. Bölüm İzle! Zuhal Topal'la Sofrada 5 Şubat 2021 Günün Puan Durumu Ne Oldu?

Zuhal Topal 535. Bölüm izle seçeneği ile kesintisiz bir şekilde yeni bölümü izleyebilirsiniz. Son bölümde neler yaşandığını merak ediyorsanız yapmanız gereken belli! Zuhal Topal son bölüm izle linki ile yüksek çözünürlükte izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Zuhal Topal'la Gelinim Mutfakta 535. Bölüm FOX TV İzle! TIKLAYINIZ.

FOX TV ekranlarının sevilen programı Zuhal Topal’la Sofrada rekabet ve eğlence dolu bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitlemeye devam ediyor. Yayınlanan ilk sezonundan beri büyük beğeni toplayan yapım 3. sezonu ile izleyenlerle buluşuyor. Her hafta birbirinden iddialı yarışmacıların performanslarını sergiledikleri yarışmada kıyasıya mücadele yaşanıyor. Eğlenceli program hafta içi hergün saat 16.00’da ekrana geliyor.

Zuhal Topal’ın başarılı sunumu ile ekrana gelen yemek yarışmasında her hafta 5 gelin ve kaynana takım haline mücadele ediyor. Gelinlerin mutfaktaki hünerlerini sergiledikleri programda kaynanalar haftanın hergünü farklı bir gelinin evine konuk oluyor ve yemekleri puanlıyor. Zuhal Topal ve kaynanalardan en yüksek puanları alan gelinin haftanın birincisi olduğu programda cuma günleri haftanın finali yapılıyor. Birinci olan gelin ve kaynana 15 bin liralık büyük ödülün sahibi oluyor.

Zuhal Topal’la Sofrada Programı 4 Şubat Yarışmacısı Kim, Kaç Puan Aldı?

Gündüz kuşağının reyting rekortmeni yemek yarışması Zuhal Topal’la Sofrada dün haftanın 4. yarışmacısı ile ekrana geldi. Finalden önceki son günde ise heyecan doruğa çıktı. Programın sıkı takipçileri 4 şubat günü yarışan gelini ve aldığı puanları merak ediyor.

Zuhal Topal’la Sofrada programının haftanın finalinden önce ekrana gelen son bölümünde Ayşe Gamze Şahin ve kaynanası Filiz Şahin yarıştı. İddialı yarışmacı kalabalık menüsü ve başarılı yemekleri ile olumlu yorumlar aldı. Programa birinci olmak için katıldığını açıklayan Ayşe Gamze Şahin, günün sonunda kaynanalardan ve Zuhal Topal’dan toplam 31 puan almayı başardı. İlgi ile izlenen yapımda bu hafta birinci olacak isim merakla bekleniyor.

Zuhal Topal’la Sofrada programı 5 Şubat Günü Haftanın Birincisi Kim, Belli Oldu Mu?

Zuhal Topal’la Sofrada programında merakla beklenen haftanın finali bugün yaşanacak. 5 şubat yarışmacısının aldığı puanlar ise henüz belli değil. Programın bugün ekrana gelecek bölümünün ardından son gün yarışmacısının puanları ve haftanın kazananının kim olduğu açıklanacak. Program bugün saat 16.00’da FOX TV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.