Seni Çok Bekledim 2. Bölüm Full İzle! 5 Şubat 2021 Seni Çok Bekledim Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Seni Çok Bekledim Star TV ekranlarının yeni dizisi 2. bölümü ile bugün hayranlarıyla buluşacak. Seni Çok Bekledim 2. bölümü full izlemek için bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz...

Seni Çok Bekledim 2. Bölüm Star TV İzle! TIKLAYINIZ.

Star TV ekranlarının yeni dizisi Seni Çok Bekledim ilk bölümü ile geçen hafta ekrana geldi. Uzun zamandır tanıtım filmleri ile izleyenlerde merak uyandıran yapım yayınlanan ilk bölümü ile de seyirciden tam not aldı. İlk bölümü ile dikkatleri üzerine çeken yapımda yaşanacaklar şimdiden merak konusu oldu. Seni Çok Bekledim dizisi yeni bölümleri ile cuma akşamları saat 20.00’da Star TV ekranlarında yayınlanmaya devam edecek.

Başrollerinde Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu gibi başarılı isimlerin yer aldığı Seni Çok Bekledim dizisinin kadrosunda İlhan Şen, Türkü Turan gibi ünlü isimler de yer alıyor. Beklenmedik şekilde yolları kesişen Ayliz ve Kadir’in arasında başlayacak tutkulu bir aşkın anlatılacağı Seni Çok Bekledim dizisi ilk bölümündeki heyecan dolu sahneleri ile büyük beğeni topladı.

Seni Çok Bekledim Dizisi İlk Bölümde Neler Yaşandı?

Star TV ekranlarının yeni dizisi Seni Çok Bekledim ilk bölümü ile geçen hafta cuma günü ekrana geldi. Karakterlerin tanıtıldığı ilk bölümde Kadir ve Ayliz’in kesişen yolları izleyenlerde heyecan uyandırdı. Yapım ilk bölümünden seyirciyi ekrana kilitlemeyi başardı.

Seni Çok Bekledim dizisinin geçen hafta ekrana gelen ilk bölümünde 1992 yılında gerçekleşen deprem ile ailesi dağılan Kadir henüz 17 yaşındayken öldü sanılmıştır. Herkes onun öldüğünü düşünse de o hayattadır. Ancak her şeyden çok sevdiği babasını kaybeder. Annesi ise başka bir adamla evlenmiştir. Kadir bu olayın ardından bir daha hayata tutunamayacağına inanmaktadır. Birgün Ayliz ile karşılaştığında ise bu fikri değişir. Parmağından hiç çıkarmadığı baba yadigarı yüzüğünün düşüp Ayliz’in ayaklarına yuvarlanması ile tanışan ikilinin sonrasında ise sürekli yolları kesişmeye başlar. Bu durum Kadir’i umutlandırırken Ayliz’i ise ürkütür. Çünkü Ayliz yakın zamanda başka biri ile evlenecektir.

Seni Çok Bekledim Dizisi 2. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Seni Çok Bekledim dizisinin ilk bölümünün ardından merakla beklenen yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dizi 2. bölümü ile bu akşam saat 20.00’da ekrana gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.