Zuhal Topal'la Sofrada 536. Bölüm İzle! Zuhal Topal'la Sofrada 8 Şubat 2021 Günün Puan Durumu Ne Oldu?

Ekranların sevilen yarışması Zuhal Topal 15.000 TL ödüle sahip olmak için her hafta birbirinden farklı yarışmacı kıyasıya yarışıyor. Sizlerde Zuhal Topal 536. Bölüm izle seçeneği ile kesintisiz bir şekilde yeni bölümü izleyebilirsiniz. Son bölümde neler yaşandığını merak ediyorsanız yapmanız gereken belli! Zuhal Topal son bölüm izle linki ile yüksek çözünürlükte izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Zuhal Topal'la Sofrada 536. Bölüm FOX TV İzle! TIKLAYINIZ.

Üçüncü sezonu ile izleyenleri ile buluşmaya devam eden Zuhal Topal’la Sofrada rekabet dolu bölümleri ile ekrana geliyor. İlgi ile izlenen programda her hafta yarışacak isimler ve birinci olan gelin merakla bekleniyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların yer aldığı yemek yarışmasında eğlence dolu anlar da ekrana geliyor. Gündüz kuşağının en çok izlenen yapımlarından Zuhal Topal’la Sofrada hafta içi hergün saat 16.00’da ekrana geliyor.

Zuhal Topal’ın eğlenceli sunumu ile ekrana gelen programda her hafta 5 gelin ve kaynana takım olarak mücadele ediyor. Sevilen yemek yarışmasında gelinler mutfaktaki hünerlerini sergilerken kaynanalar ise Zuhal Topal’la beraber puanlama yapıyor. Haftanın hergünü farklı bir gelinin evine konuk olunan yarışmada eğlence dolu anlar yaşanıyor. Zuhal Topal’la Sofrada programında her hafta en yüksek puanı alan ve kazanan yarışması 15 bin liralık büyük ödülün sahibi oluyor.

Zuhal Topal’la Sofrada Programı 5 Şubat Haftanın Birincisi Kim Oldu, Büyük Ödülü Kim Kazandı?

FOX TV ekranlarının reyting rekortmeni yemek yarışması Zuhal Topal’la Sofrada geçen haftanın son yayını ile 5 şubat günü ekrana geldi. Sevilen programın yayınlanan son bölümünde final heyecanı yaşandı. 1-5 şubat haftasında yarışan gelinlerden kimin birinci olduğu ise programın sıkı takipçileri tarafından merak edildi.

Zuhal Topal’la Sofrada programının heyecan dolu geçen son haftasının ardından final gününde ödüle ilk veda eden isim 19 puan alan Nurgül hanım oldu. Haftanın dördüncüsü olan Pınar hanım 21 puan alırken, Gamze hanım ise 30 puan ile üçüncü oldu. 1-5 şubat haftasında 32 puan alan Elif hanım dördüncü sırada yer alırken, 33 puan alan Fatma hanım 15 bin liralık ödülün sahibi oldu.

Zuhal Topal’la Sofrada 8 Şubat Yarışmacısı Kim Olacak, Puan Durumu Belli Oldu Mu?

Zuhal Topal’la Sofrada programı yeni haftanın ilk bölümü ile bugün ekrana gelecek. Programın 8-13 şubat yarışmacıları ve ilk gün puan durumu ise henüz belli değil. Program saat 16.00’de ekrana gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.