Yasak Elma Dizisi 97. Bölüm Full İzle FOX TV! 8 Şubat 2021 Yasak Elma 97. Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Yasak Elma 97. Bölüm izle ve Yasak Elma 97. Bölüm fragmanı, Google’da günün en çok araştırılan dizi konuları olmuş durumda. Ekranların sevilen dizisi Yasak Elma 97. Bölüm izle makalemizle birlikte hem bölümü, hem de Yasak Elma 97. Bölüm fragmanını sizler için sunuyoruz. Türlü türlü entrikaların döndüğü, yeni sezona bomba gibi giren ve reyting rekortmeni olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Yasak Elma dizisi son bölüm izle makalemizle, tüm detayları görebilirsiniz. İşte detaylar…

Yasak Elma 97. Bölüm FOX TV İzle! TIKLAYINIZ.

Üçüncü sezonu ile sevenleri ile buluşan Yasak Elma dizisi entrika ve heyecan dolu bölümleri ile ekrana geliyor. Yayınlanan ilk sezonundan bu yana izleyenlerin beğenisini toplayan Yasak Elma dizisi eğlenceli anlatımı ile her hafta sosyal medyada da en çok konuşulan yapımlar arasına girmeye devam ediyor. Fenomen olan karakterleri ile izleyenlerden tam not alan yapım her hafta pazartesi günleri saat 20.00’d FOX TV ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor.

FOX TV ekranlarının en çok izlenen yapımları arasında yer alan Yasak Elma dizisi her çarpıcı senaryosu hem de güçlü oyuncu kadrosu ile izleyenlerden beğeni topluyor. Sevilen dizinin yayınlanan her bölümü büyük beğeni topluyor. Sosyete dünyasındaki üç kadının amansız rekabetini ve düşmanlığını anlatan Yasak Elma dizisinin kadrosunda Şevval Sam, Eda Ece, Nesrin Cavadzade, Berk Oktay, Erdal Özyağcılar ve Nil Peri Şahinkaya gibi birçok başarılı isim yer alıyor. Her hafta heyecan ve eğlence dolu bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitleyen yapımda yaşanacaklar merakla bekleniyor.

Yasak Elma Dizisi 96. Bölümde Neler Yaşandı?

Yeni sezonda da başarılı şekilde yayın hayatına devam eden Yasak Elma dizisi geçen hafta 96. bölümü ile ekrana geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde  Şahika büyük bir sürpriz ile karşı karşıya kalırken, Çağatay ise Yıldız’dan sakladığı gerçeğin altında ezilmeye başlar. Dizi yayınlanan son bölümü ile yine büyük beğeni topladı.

Yasak Elma dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde Çağatay Cansu ile yaşadıklarından sonra çok pişman olur. Çağatay Yıldız’la arasını düzeltmek için çabalarken Yıldız ise hiçbir şeyden habersiz Cansu ile görüşmeye devam eder. Cansu ile arasında geçenlerden sonra onu görmek istemeyen Çağatay Cansu’yu hem kendinden hem de Çağatay’dan uzak tutmaya çalışır. Bu sırada Ender ve Şahika ise Hasan Ali’den darbe yemekten sıkılmaya başlar ve daha büyük zarar verecek bir plan yapmaya karar verirler. Ender ve Şahika Hasan Ali’yi bitirmek için çok tehlikeli bir plan hazırlar ancak bu plan Şahika’ya zarar verir.

Yasak Elma Dizisi 97. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Yasak Elma dizisinin 97. bölüm tanıtımı yayınlandı. Dizi merakla beklenen yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da FOX TV’de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.