Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 9 Şubat 2021 Canlı İzle! Bugünün Konukları Kim Star TV?

Ekranların sevilen programı Demet ve Alişan İle Sabah Sabah saat 9.45'de izleyicisiyle buluşuyor. Demet ve Alişan İle Sabah Sabah 9 Şubat kesintisiz izleme linkine bakabilirsiniz.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah 9 Şubat 2021 Star TV İzle! TIKLAYINIZ.

Yeni sezonda Star TV ekranlarında yayın hayatına başlayan Demet ve Alişan İle Sabah Sabah coşku ve enerji dolu bölümleri ile ekrana geliyor. Sabah saatlerinin kıpır kıpır programı ekrana gelen her bölümü ile izleyenlerin takdirini kazanıyor. Sağlık sırlarının ve lezzetli tariflerin verildiği yapımda izleyenler hem öğreniyor hem de doyasıya eğleniyor. Sevilen sabah programı hafta içi hergün saat 09.45’te Star TV ekranlarında yayınlanıyor.

Demet Akalın ve yakın arkadaşı Alişan’ın eğlenceli sunumu ile ekrana gelen programda mutfaktan magazine, gündem konularından sağlığa birçok farklı konuda sohbet ediliyor. Uzman isimlerin de önerileri ile birçok konuda bilgi alışverişi yapılıyor. Ünlü isimlerin de konuk olarak katıldıkları eğlenceli programda müzik şöleni yaşanıyor. Sanat camiasının renkli isimleri bilinmeyenlerini anlatıyor. Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programı ekrana gelen her bölümü ile izleyenlerden beğeni topluyor.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah 8 Şubatta Neler Oldu?

Star TV ekranlarının en çok izlenen sabah kuşağı programı Demet ve Alişan İle Sabah Sabah yeni haftanın ilk yayını ile dün ekrana geldi. Alişan’ın ikinci bebeği Eliz’e kavuştuğu özel anların ekrana geldiği programda Türk Sanat Müziği rüzgarları esti. Programın dün yayınlanan bölümü yine ilgi ile izlendi.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programının dün ekrana gelen bölümüne Türk Sanat Müziği sanatçılarından Ayşe Ekiz ve İsmail Özcan konuk oldu. İkili stüdyoda müzik şöleni verirken Miraç Şef de yine en lezzetli tarifleri ile izleyenlere ekonomik ve pratik lezzetler yaratmanın yollarını gösterdi. Eğlence dolu anların yaşandığı program izleyenlerden yine beğeni topladı.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah 9 Şubat Konukları Kim?

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programı haftanın ikinci bölümü ile bu akşam ekrana gelecek. Programın bugün yayınlanacak bölümüne İpek Tanrıyar konuk olacak. Miraç Şef’in de yine mutfak köşesinde yer alacağı mutfakta sağlıklı yaşan konuşulacak. Program bugün saat 09.45’te Star TV’de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.