Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme Tamamı Tek Parça 9 Şubat 2021 Çarşamba Show TV Canlı İzle!

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme ilginç konularıyla seyirciyi ekrana kilitlemeyi başarıyor. Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme 9 Şubat 2021 canlı izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 9 Şubat 2021 Show TV İzle! TIKLAYINIZ.

Yeni sezonda Show TV ekranlarında yayın hayatına başlayan Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programı birçok çarpıcı gündem ile izleyenleri ekrana kilitliyor. Bugüne kadar gizli kalmış meselelerin, ortaya çıkmayan ve üstü örtülen suçların konuşulduğu programda her bölüm çarpıcı gelişmeler yaşanıyor. Suçluların ve mağdurların yüzleştiği gündüz kuşağı programının sunucusu deneyimli gazeteci Didem Arslan Yılmaz, farklı bakış açıları ile yaşanları derinlemesine analiz ediyor. Türkiye’nin gündemini belirleyen inanılmaz olayların ekrana geldiği program hafta içi hergün saat 15.15’te yayınlanıyor.

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme 8 Şubat Programında Neler Oldu?

Show TV ekranlarının en çok izlenen gündüz kuşağı programı olan Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme yeni haftanın ilk yayını ile dün ekrana geldi. Sahte gelin olayının gündem olmaya devam ettiği programda birçok yeni gelişme yaşandı. Sahte gelin Melisay’ın çarpıcı itiraflarda bulunduğu 8 şubat programı ilgi ile takip edildi.

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programının dün ekrana gelen bölümüne sahte gelin Melisay’ın açıklamaları gündeme damgasını vurdu. Haftalardır Emrah ile evliliği konuşulan sahte gelin Melisay neden evlendiği ile ilgili itiraflarda bulundu. Geçtiğimiz hafta Emrah’ı sevdiği için ele vermediği belirten Melisay, dün ekrana gelen bölümde ise aslında Emrah’la severek evlenmediğini, ailesinden kaçmak için evlendiğini itiraf etti. Melisay’ın açıklamaları yeni tartışmalar açarken, İzmir’de yaşanan yeni sahte gelin dolandırıcılığı da ekrana geldi. Kendilerini dolandıran sahte gelinlerin görüntülerini paylaşan mağdurlar stüdyoda Emrah’ın da işin içinde olduğunu iddia ettiler. Sahte gelin olayında yeni mağdurların da ortaya çıkmaya devam etmesi ile dolandırılan miktar da her geçen gün artmaya devam ediyor.

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme 9 Şubat Gündemleri Neler Olacak?

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programının dün ekrana gelen bölümünde yaşanan çarpıcı gelişmelerin ardından bugün konuşulacak gündemler merak edildi. Sahte gelin olayının derinleştirilmeye devam edeceği 9 şubat programında ortaya çıkan yeni gerçekler ekrana gelecek. Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programı bugün saat 15.15’te Show TV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.