Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 9 Şubat 2021 Günü Kim Birinci Oldu? 637. Bölüm Çeyrek Altını Kim Kazandı? Puan Durumu

Birçok seyirciyi ekranlara kilitleyen Gelinim Mutfakta yarışmasında her gün belirlenen bir yemek yarışmacılar tarafından yapılmaktadır. Hafta sonunda ise çeyrek altın o hafta içerisinde en çok puan alan yarışmacıya verilmektedir. Gelin ve kaynanaların yer aldığı yarışmanın keyfini çıkarmak istiyorsanız aşağıda yer alan kısıma Gelinim Mutfakta 637. Bölüm izle kısmından ulaşabilir ve reklamsız izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 637. Bölüm Kanal D İzle! TIKLAYINIZ.

Üçüncü sezonu ile izleyenleri ile buluşmaya devam eden Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta programı rekabet dolu bölümleri ile ekrana geliyor. İlgi ile izlenen programda her hafta heyecan dolu anlar yaşanıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların kıyasıya rekabet ettiği yemek yarışmasında kimi zaman gerilimli kimi zaman eğlenceli anlar ekrana yansıyor. Sevilen yemek yarışması hafta içi hergün saat 13.15’te Kanal D ekranlarında yayınlanıyor.

Seda Sayan’ın renkli sunumu ile canlılık kattığı Gelinim Mutfakta yarışmasında her hafta 4 gelin ve kaynana kıyasıya rekabet ediyor. Gelinler günün yemeğini en iyi şekilde yapmak için mutfaktaki performanslarını sergilerken kaynanalar ise Seda Sayan ile beraber puanlama yapıyor. Haftanın hergünü alınan puanların çok önemli olduğu heyecan dolu yarışmada günün birincisi olan gelin çeyrek altının sahibi olurken haftanın birincisi olan gelin ise 5 altın bilezik kazanıyor.

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 8 Şubat Günün Puan Durumu Nasıl, Çeyrek Altını Kim Kazandı?

Kanal D ekranlarının en çok izlenen gündüz kuşağı programı Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta yeni haftanın ilk bölümü ile dün ekrana geldi. Yeni yarışmacının katılımı ile heyecanın arttığı programda yine rekabet dolu anlar yaşandı. Programın sıkı takipçileri ise 8 şubat günü puan durumunu ve haftanın ilk günü çeyrek altını kazanan ismi merak ediyor.

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta programının dün ekrana gelen bölümünde geçen hafta elenen Esin’in yerine Damla ve kaynanası Gül hanım katıldı. Yeni yarışmacı Damla’nın iddialı bir giriş yaptığı yarışmada heyecan dolu anlar yaşandı. Programın dün ekrana gelen bölümünde en yüksek puanı alan ve çeyrek altını kazanan isim ise Aysun oldu.

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 9 Şubat Puan Durumu Belli Oldu Mu, Çeyrek Altının Sahibi Kim Oldu?

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta programının 9 şubat puan durumu ve çeyrek altının sahibi olan isim henüz belli değil. Program bugün saat 13.15’te Kanal D ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.