Zuhal Topal'la Sofrada 537. Bölüm İzle! Zuhal Topal'la Sofrada 9 Şubat 2021 Günün Puan Durumu Ne Oldu?

Ekranların sevilen yarışması 15.000 TL ödüle sahip olmak için her hafta birbirinden farklı yarışmacı kıyasıya yarışıyor. Sizlerde Zuhal Topal 537. Bölüm izle seçeneği ile kesintisiz bir şekilde yeni bölümü izleyebilirsiniz. Son bölümde neler yaşandığını merak ediyorsanız yapmanız gereken belli! Zuhal Topal son bölüm izle linki ile yüksek çözünürlükte izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Zuhal Topal'la Sofrada 537. Bölüm 9 Şubat 2021 FOX TV İzle! TIKLAYINIZ.

Üçüncü sezonu ile izleyenlerin karşısına çıkan Zuhal Topal’la Sofrada programı heyecan ve rekabet dolu bölümleri ile ekrana geliyor. İlgi ile izlenen gündüz kuşağı programında her hafta birbirinden iddialı yarışmacılar performanslarını sergiliyor. Hem lezzetli yemek tariflerinin ekrana geldiği hem de eğlenceli dakikaların yaşandığı program izleyenlerden büyük beğeni topluyor. Zuhal Topal’la Sofrada hafta içi hergün saat 16.00’da FOX TV ekranlarında yayınlanıyor.

Zuhal Topal’ın başarılı sunumu ile ekrana gelen yemek yarışmasında her hafta 5 gelin ve kaynana takım olarak yarışıyor. Gelinlerin kendi menülerini hazırladığı ve en yüksek puanları almak için hünerlerini sergilediği programda kaynanalar ve Zuhal Topal ise puanlama yapıyor. Haftanın hergünü farklı bir yarışmacının evine konuk olunan yapımda eğlence dolu anlar ekrana geliyor. Her hafta yeni yarışmacıların ekrana geldiği yapımda hafta boyunca en yüksek puanı alan yarışmacı ise final günü 15 bin liralık büyük ödülün sahibi oluyor.

Zuhal Topal’la Sofrada 8 Şubat Yarışmacısı Kimdi, Kaç Puan Aldı?

FOX TV ekranlarının en çok izlenen gündüz kuşağı programı Zuhal Topal’la Sofrada yeni haftanın ilk yayını ile dün ekrana geldi. Rekabet dolu yeni haftanın başladığı programın sıkı takipçileri ise ilk gün yarışmacısının kim olduğunu ve kaç puan aldığını merak ediyor.

Zuhal Topal’la Sofrada programında yeni haftanın ilk gününde yarışan isimler Şahine Şahin ve kaynanası Şaziment Şahin oldu. İddialı bir giriş yapan Şahine hanım, kalabalık menüsünü en iyi şekilde hazırlamak için zamanla yarıştı. Şahine hanım tadımların ardından kaynanalardan ve Zuhal Topal’dan toplam 28 puan aldı.

Zuhal Topal’la Sofrada 9 Şubat Yarışmacısı Kim, Puan Durumu Belli Oldu Mu?

Zuhal Topal’la Sofrada programında bugün haftanın ikinci yarışmacısı performansını sergileyecek. Gülfidan Dönmez ve kaynanası Meziyet Dönmez’in yarışacağı 9 şubat günü puanları ise henüz belli olmadı. Program bugün saat 16.00’da FOX TV ekranlarında yayınlanacak. Sonrasında güncel puan durumunu haberimizden öğrenebilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.