Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 10 Şubat 2021 Canlı İzle! Bugünün Konukları Kim Star TV?

Ekranların sevilen programı Demet ve Alişan ile Sabah Sabah yeni konuları ve konuklarıyla saat 09.45'de ekranlarda olacak. Demet ve Alişan ile Sabah Sabah kesintisiz full izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 10 Şubat 2021 Star TV İzle! TIKLAYINIZ.

Yeni sezonda Star TV ekranlarında yayın hayatına başlayan Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programı kıpır kıpır, eğlence dolu bölümleri ile ekrana geliyor. Sabah saatlerinin neşe ve kahkaha dolu yapımı ekrana geldiği ilk günden bu yana ilgi ile takip ediliyor. Sevilen sabah programında birbirinden ünlü isimler konuk olarak ağırlanıyor ve gündeme dair birçok konu ekrana geliyor. Her bölümü ile izleyenleri ekrana kilitleyen yapım hafta içi hergün saat 09.45’te Star TV ekranlarında sevenleri ile buluşuyor.

Demet Akalın ve yakın arkadaşı Alişan’ın eğlenceli sunumu ile ekrana gelen programa her hafta sanat ve müzik camiasının birbirinden popüler isimleri konuk oluyor. Müzik şöleni yaşanan programda sağlıktan magazine, mutfaktan mimariye birçok farklı konu uzmanları ile konuşuluyor. İlgi ile takip edilen sabah programının yeni bölümleri merakla bekleniyor.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah 9 Şubatta Neler Yaşandı?

Star TV ekranlarının en çok izlenen gündüz kuşağı programları arasında yer alan Demet ve Alişan İle Sabah Sabah dün yine coşku dolu bir bölüm ile izleyenleri ile buluştu. Birbirinden önemli isimlerin konuk olduğu 9 şubat programında eğlence dolu anlar yaşandı.

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programının dün ekrana gelen bölümünde uzun zamandır ekranlarda görülmeyen sanatçı Nur Ertürk konuk oldu. Eğlence, müzik ve bilginin bir araya geldiği 9 şubat programında mutfak ve sağlık köşesinde de keyifli sohbetler gerçekleştirildi. İpek Tanrıyar’ın da konuk olduğu 9 şubat programında  Miraç Şef birbirinden lezzetli tariflerle ekrana gelirken sağlık köşesinde de Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Ali Fuat Serpen konuk olarak yer aldı. Programda bağışıklığı güçlendirmenin yolları konuşuldu.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah 10 Şubat Konukları Kim?

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programının bugün ekrana gelecek bölümünde konuk olacak isimler ve konuşulacak konular henüz açıklanmadı. Program bugün saat 09.45’te Star TV ekranlarında sevenleri ile yeniden buluşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.