Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme Tamamı Tek Parça 10 Şubat 2021 Çarşamba Show TV Canlı İzle!

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme çarpıcı gündemi ile dikkatleri çekiyor. Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 10 Şubat 2021 programı kesintisiz izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 10 Şubat 2021 Show TV İzle! TIKLAYINIZ.

Yeni sezonda Show TV ekranlarında yayın hayatına başlayan Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programı çarpıcı gündemleri ile izleyenleri ekrana çekiyor. Yayınlanan ilk bölümünden bu yana ilgi ile takip edilen gündüz kuşağı programına bugüne kadar konuşulmayanlar konuşuluyor. Gizli kalmış suçların ortaya çıktığı, suçlular ve mağdurların yüzleştiği programın sunucusu gazeteci Didem Arslan Yılmaz yılların deneyimi ile olayları farklı açılardan ele almaya çalışıyor. Program hafta içi hergün saat 15.15’te Show TV’de yayınlanıyor.

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme 9 Şubatta Neler Yaşandı?

Show TV ekranlarının ilgi ile izlenen gündüz kuşağı programı Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme haftanın ikinci yayını ile dün ekrana geldi. Sahte gelin olayının derinleştirilmeye devam ettiği programda yine çarpıcı gelişmeler ortaya çıktı. İlk kez ortaya çıkan yeni sahte gelinlerin çarpıcı açıklamalarda bulunduğu program izleyenleri ekrana kilitledi.

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programının dün ekrana gelen bölümünde sahte gelin Melisay yaşananları anlatmaya devam etti. Bu işe nasıl girdiğini ve gerçekleştirdiği dolandırıcılıkları tek tek anlatan Melisay’ın ortaya çıkan yeni sahte gelini tanıyor olması ise ortalığı karıştırdı. Programın dün ekrana gelen bölümünde ilk kez ortaya çıkan sahte gelin Birgül, yaptıklarını anlattı. Malisay ve Birgül’ün daha önce tanışmaları dikkat çekerken, ikili arasında nasıl bir bağlantı olduğu konuşuldu. Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programının dün ekrana gelen bölümünde Muskalı lakaplı yeni bir gelin daha ortaya çıktı. Muskalı ve toplam 100 bin lira dolandırdığı mağdurlar canlı yayında karşı karşıya geldi. Dolandırıcılar ve mağdurlar arasında gergin anların yaşandığı programda yine çarpıcı gelişmeler ortaya çıktı.

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme 10 Şubatta Hangi Gündemler Konuşulacak?

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programı yeni bölümü ile bugün ekrana gelecek. Sahte gelin olayında ortaya çıkan yeni dolandırıcıların ve mağdurların yüzleşmeye devam edeceği 10 şubat programında yeni gelişmeler de ekrana gelecek. İlgi ile takip edilen program bugün saat 15.15’te Show TV ekranlarında izleyicisi ile buluşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.