Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 10 Şubat 2021 Günü Kim Birinci Oldu? 638. Bölüm Çeyrek Altını Kim Kazandı? Puan Durumu?

Birçok seyirciyi ekranlara kilitleyen Gelinim Mutfakta yarışmasında her gün belirlenen bir yemek yarışmacılar tarafından yapılmaktadır. Hafta sonunda ise çeyrek altın o hafta içerisinde en çok puan alan yarışmacıya verilmektedir. Gelin ve kaynanaların yer aldığı yarışmanın keyfini çıkarmak istiyorsanız aşağıda yer alan kısıma Gelinim Mutfakta 638. Bölüm izle kısmından ulaşabilir ve reklamsız izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 638. Bölüm 10 Şubat 2021 Kanal D İzle! TIKLAYINIZ.

Kanal D ekranlarında üçüncü sezonu ile ekrana gelen Gelinim Mutfakta programı rekabet ve heyecan dolu bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. Yayınlanan ilk bölümünden bu yana izleyenlerin beğenisini toplayan programda her hafta birinci olacak ve elenecek isimler heyecanla takip ediliyor. Birbirinden renkli yarışmacıları ile eğlence dolu anların yaşandığı yemek yarışması hafta içi hergün saat 13.15’te Kanal D ekranlarında sevenleri ile buluşuyor.

Seda Sayan’ın eğlenceli sunumu ile canlılık kattığı Gelinim Mutfakta yarışmasında her hafta 4 gelin ve kaynana takım olarak mücadele ediyor. Gelinlerin günün yemeğini en iyi şekilde yapmak için mutfaktaki hünerlerini gösterdiği yarışmada kaynanalar ise kendi gelinlerinin tabağını bulmaya ve puanlamaya çalışıyor. Seda Sayan’ın ve kaynanaların verdiği puanlarla günün ve haftanın birincisi belli oluyor. Yarışmada günün birincisi olan gelin çeyrek altın kazanırken haftanın birincisi olan gelin ise 5 altın bileziğin sahibi oluyor.

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta Programı 9 Şubat Günün Birincisi Kim Oldu, Çeyrek Altını Kim Kazandı?

Gündüz kuşağının sevilen programı Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta dün yeni haftanın ikinci yayını ile ekrana geldi. İzleyenlerden büyük beğeni toplayan programın dün yayınlanan bölümünde yine coşku dolu anlar ekrana geldi. Programın sıkı takipçileri 9 şubat günü kimin birinci olduğunu merak ediyor.

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta programının dün ekrana gelen bölümünde yarışmacının favori isimlerinden Zeynep 17 puan alarak ilk sırada yer aldı. 9 şubat günü birinci olan Zeynep çeyrek altını kazanırken programa bu hafta katılan yeni yarışması Damla ise aldığı 16 puan ile ikinci sırada yer aldı. İkinci günden yüksek puan ile dikkat çeken Damla’nın hafta boyunca nasıl performans sergileyeceği merak edildi.

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 10 Şubat Çeyrek Altının Sahibi Belli Oldu Mu?

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta programında bugün birinci olan isim henüz belli değil. Program bugün saat 13.15’te Kanal D ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.