Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 11 Şubat 2021 Canlı İzle! Bugünün Konukları Kim Star TV?

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah renkli gündemi ile izleyicisiyle saat 09.45'de buluşuyor. Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 11 Şubat full izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 11 Şubat 2021 Star TV İzle! TIKLAYINIZ.

Yeni sezonda Star TV ekranlarında yayın hayatına başlayan Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programı her bölümü ile izleyenlerden büyük beğeni topluyor. Kıpır kıpır eğlenceli program sabah saatlerine neşe katıyor. Hem eğlendiren hem de birçok farklı konuda bilgilendiren sabah programının her bölümü merakla takip ediliyor. Demet ve Alişan İle Sabah Sabah hafta içi hergün saat 09.45’te Star TV ekranlarında sevenleri ile buluşuyor.

Demet Akalın ve Alişan’ın renkli sunumu ile ekrana gelen eğlenceli programda mutfaktan magazine, sağlıktan mimariye ve gündem konularına kadar birçok farklı konu ele alınıyor. Uzman isimlerin de katılımı ile izleyenlerin birçok konuda bilgilendirildiği programa her bölüm müzik ve sanat dünyasının birbirinden önemli isimleri katılıyor. Ünlü konuklar özel hayatları ile ilgili bilinmeyenleri ve merak edilenleri anlatıyor. Müzik dünyasının sevilen isimleri şarkıları ile programda müzik şöleni yaşatıyor. Programın enerji dolu bölümleri büyük beğeni topluyor.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah 10 Şubatta Neler Oldu?

Star TV ekranlarının en çok izlenen sabah programı Demet ve Alişan hafta içi hergün olduğu gibi dün yine sevenleri ile buluştu. Mutfak ve sağlık köşesinde izleyenlerin yeni bilgilerle buluştuğu programda yine müzik şöleni yaşandı. Kıpır kıpır geçen program ilgi ile takip edildi.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programının dün ekrana gelen bölümünde Tarlabaşı The Sessions müzik grubu konuk olarak ağırlandı. Grup sevilen şarkılar ile izleyenlere keyifli dakikalar yaşatırken mutfakta da Miraç Şef lezzetli tarifleri ile ekonomik ve pratik yemekler hakkında bilgi verdi. Programın diğer konuğu Prof. Dr. Ahmet Rasim Küçükusta ise Covid-19 salgını ve nezle hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah 11 Şubat Konukları Kim Olacak?

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programının bugünkü programına türkücü Ahmet Yiğit ve astrolog Can Aydoğmuş katılacak. Erzincan’ın yöresel oyun ve lezzetleri programda konuşulacak. Demet ve Alişan bugün saat 09.45’te Star TV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.