Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme Tamamı Tek Parça 11 Şubat 2021 Çarşamba Show TV Canlı İzle!

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme farklı gündemi ile izleyiciyi şaşırtmaya devam ediyor. Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 11 Şubat 2021 full kesintisiz izlemek için linke haberimizden ulaşabilirsiniz.

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 11 Şubat 2021 Show TV İzle! TIKLAYINIZ.

Yeni sezonda Show TV ekranlarında yayın hayatına başlayan Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programı yeni bölümleri ile izleyenleri şaşırtıyor. Her bölümü ilgi ile izlenen yapımda bugüne kadar konuşulmayanlar konuşuluyor, gizli kalmış suçlar ortaya çıkıyor. Mağdurlar ve suçluların yüzleşme yaşadığı gündüz kuşağı programının sunucusu Didem Arslan Yılmaz, gazetecilik deneyiminin de verdiği cesaretle çarpıcı gerçekleri ortaya koyuyor. Didem Arslan Yılmaz’ın olayları birçok farklı açıdan ele aldığı programda yaşanacak gelişmeler merakla bekleniyor. Program hafta içi hergün saat 15.15’te ekrana geliyor.

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme Programı 10 Şubatta Neler Oldu?

Show TV ekranlarının en çok izlenen gündüz kuşağı programı Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme son bölümü ile dün ekrana geldi. Yeni haftanın üçüncü programı ile dün ekrana gelen programda uzun zamandır gündemde yer alan sahte gelin olayı ile ilgili yeni ayrıntılar ortaya çıktı. Sahte gelin çetesinin liderine de ulaşıldı. Programda birçok çarpıcı gelişmenin yaşandığı 20 şubat programı ilgi ile izlendi.

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programının dün ekrana gelen bölümünde sahte gelin dolandırıcılığı gündeme gelmeye devam etti. Uzun zamandır derinleştirilen dolandırıcılık olayı ile ilgili yeni gelişmeler ortaya çıktı. Sahte gelin Melisay ile ilgili gelişmeler izleyenler birkez daha şaşırttı. Melisay’ın Balıkkesir’deki düğününün görüntüleri izleyenleri şoka soktu. Melisay Balıkkesir’de yaşananları canlı yayında anlattı. Programda yaşanan diğer çarpıcı gelişme ise sahte gelin çetesinin liderinin teshiş edilmesi oldu. Mağdurlar tarafından programda yayınlanan görüntüler arasından teshiş edilen çete liderinin Yüksel olduğu ortaya çıktı. Yüksel’in dolandırdığı çok sayıda kişi teshiş noktasında ortaklaştı.

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme Programı 11 Şubat Gündemleri Neler Olacak?

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programının bugün ekrana gelecek bölümünde sahte gelin olayında yaşanan yeni gelişmeler aktarılacak. Melisay ile ilgili ortaya çıkan görüntülerin konuşulmaya devam edileceği programda çete lideri Yüksel’in kaç kişiyi ne kadar dolandırdığı da açıklanacak. Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme bugün saat 15.15’te Show TV ekranlarında yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.