Zuhal Topal'la Sofrada 539. Bölüm İzle! Zuhal Topal'la Sofrada 11 Şubat 2021 Günün Puan Durumu Ne Oldu?

Ekranların sevilen yarışması Zuhal Topal 15.000 TL ödüle sahip olmak için her hafta birbirinden farklı yarışmacı kıyasıya yarışıyor. Sizlerde Zuhal Topal 539. Bölüm izle seçeneği ile kesintisiz bir şekilde yeni bölümü izleyebilirsiniz. Son bölümde neler yaşandığını merak ediyorsanız yapmanız gereken belli! Zuhal Topal son bölüm izle linki ile yüksek çözünürlükte izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Zuhal Topal’la Sofrada 539. Bölüm 11 Şubat 2021 FOX TV İzle! TIKLAYINIZ.

Üçüncü sezonu ile izleyenleri ile buluşmaya devam eden Zuhal Topal’la Sofrada programı heyecan ve rekabet dolu bölümleri il ekrana geliyor. Eğlenceli program yayınlanan ilk sezonundan bu yana izleyenleri ekrana kilitliyor. Her hafta birbirinden renkli ve iddialı yarışmacıların kıyasıya rekabet ettiği gündüz kuşağı programı izleyenlerden büyük beğeni topluyor. Zuhal Topal’la Sofrada yeni bölümleri ile hafta içi hergün saat 16.00’da ekrana geliyor.

Zuhal Topal’ın renkli sunumu ile ekrana gelen programda her hafta 5 gelin ve kaynana takım halinde mücadele ediyor. Gelinlerin mutfaktaki hünerlerini sergiledikleri eğlenceli yarışmada kaynanalar ise puanlama yapıyor. Zamanla yarışan ve hazırladıkları menüler ile en yüksek puanları almaya çalışan gelinler kıyasıya rekabet ederken kendi gelinlerinin birinci olmasını isteyen kaynanalar ise Zuhal Topal’la beraber puan veriyor. Hafta boyunca en yüksek puanı alan gelinin 15 bin liralık büyük ödülü kazandığı programın her bölümü merakla bekleniyor.

Zuhal Topal’la Sofrada 10 Şubat Yarışmacısı Kim, Kaç Puan Aldı?

FOX TV ekranlarının en çok izlenen gündüz kuşağı programları arasında yer alan Zuhal Topal’la Sofrada dün ekrana gelen bölümü ile haftanın üçüncü gününü de geride bıraktı. Programın sıkı takipçileri ise 10 şubat günü yarışan gelini ve aldığı puanı merak ediyor.

Zuhal Topal’la Sofrada programının dün ekrana gelen bölümünde Güzin Cici ve kaynanası Şeyma Nur Cici performanslarını sergiledi. Zamanla yarışan Güzin hanım menüsünü en lezzetli şekilde sunmak ve yüksek puanlar almak için mücadele etti. Güzin hanım günün sonunda kaynanalardan ve Zuhal Topal’dan toplam 21 puan aldı. Haftanın ilk yarışmacısı Şahine hanımın aldığı 28 puanı geçemedi ve birinci olma şansını kaybetti.

Zuhal Topal’la Sofrada Programı 11 Şubat Yarışmacısı Kim, Puanı Belli Oldu Mu?

Zuhal Topal’la Sofrada programının bugün ekrana gelecek bölümünde Ayşe Özbey ve kaynanası Mebruke Özbey yarışacak. 11 şubat puan durumu ise henüz belli değil. Program bugün saat 16.00’da ekrana gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.