Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 11 Şubat 2021 Günü Kim Birinci Oldu? 639. Bölüm Çeyrek Altını Kim Kazandı? Puan Durumu

Birçok seyirciyi ekranlara kilitleyen Gelinim Mutfakta yarışmasında her gün belirlenen bir yemek yarışmacılar tarafından yapılmaktadır. Hafta sonunda ise çeyrek altın o hafta içerisinde en çok puan alan yarışmacıya verilmektedir. Gelin ve kaynanaların yer aldığı yarışmanın keyfini çıkarmak istiyorsanız aşağıda yer alan kısıma Gelinim Mutfakta 639. Bölüm izle kısmından ulaşabilir ve reklamsız izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 639. Bölüm Kanal D İzle! TIKLAYINIZ.

Kanal D ekranlarının sevilen yemek yarışması Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta programı heyecan dolu yeni bölümleri ile ekrana geliyor. Üçüncü sezonu ile ekrana gelen rekabet dolu yarışma yayınlanan ilk sezonundan bu yana izleyicinin beğenisini topluyor. Her hafta birbirinden iddialı yarışmacıların mücadele ettiği yemek yarışmasında zaman zaman gergin zaman zaman eğlenceli anlar ekrana geliyor. Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta yarışması hafta içi hergün saat 13.15.’te ekrana geliyor.

Seda Sayan’ın renkli sunumu ile canlılık kattığı Gelinim Mutfakta yarışmasında her hafta 4 gelin ve kaynana takım olarak mücadele ediyor. Gelinlerin mutfaktaki hünerlerini sergiledikleri programda kaynanalar ise gelinlerinin tabağını bulmaya ve en yüksek puanı vermeye çalışıyor. Seda Sayan’dan ve kaynanalardan en yüksek puanı almak için kıyasıya rekabet eden gelinler günün birincisi olduklarında çeyrek altın kazanırken haftanın birincisi olduklarında ise 5 altın bileziğin sahibi oluyor. Sevilen programda her hafta kazanacak yarışmacı merakla bekleniyor.

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta Programı 10 Şubat Günün Birincisi Kim Oldu, Çeyrek Altını Kim Kazandı?

Gündüz kuşağının en çok izlenen programı Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta haftanın üçüncü bölümü ile dün ekrana geldi. Finale yaklaşılırken heyecanın da arttığı programın sıkı takipçileri ise 10 şubat bölümünde çeyrek altını kimin kazandığını merak ediyor.

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta programının dün yayınlanan son bölümünde gelinler günün yemeğini en iyi şekilde yapmak ve en yüksek puanları kazanmak için yine kıyasıya mücadele etti. Günün sonunda toplan 23 puan alan Zeynep çeyrek altını kazanırken 18 puan alan Ayten ise ikinci oldu. Aysun’un 10 puan ile üçüncü olduğu 10 şubat programında yeni yarışmacı Damla ise 9 puan aldı.

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 11 Şubat Puan Durumu Nasıl, Çeyrek Altını Kazanan İsim Belli Oldu Mu?

Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta programının 11 şubat puan durumu henüz belli değil. Program bugün saat 13.15’te Kanal D’de ekrana gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.