Zuhal Topal'la Sofrada 540. Bölüm İzle! Zuhal Topal'la Sofrada 12 Şubat 2021 Günün Puan Durumu Ne Oldu?

Ekranların sevilen yarışması Zuhal Topal 15.000 TL ödüle sahip olmak için her hafta birbirinden farklı yarışmacı kıyasıya yarışıyor. Sizlerde Zuhal Topal 540. Bölüm izle seçeneği ile kesintisiz bir şekilde yeni bölümü izleyebilirsiniz. Son bölümde neler yaşandığını merak ediyorsanız yapmanız gereken belli! Zuhal Topal son bölüm izle linki ile yüksek çözünürlükte izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Zuhal Topal'la Sofrada 540. Bölüm FOX TV İzle! TIKLAYINIZ.

FOX TV ekranlarının sevilen yemek yarışması Zuhal Topal’la Sofrada rekabet ve heyecan dolu bölümleri ile izleyenleri ekrana çekiyor. İlgi ile takip edilen programda her hafta yeni yarışmacıların kim olacağı ve büyük ödülü kazanacak gelin merakla bekleniyor. Kimi zaman gergin dakikaların ekrana geldiği programda kahkaha dolu anlar da yalanıyor. Birbirinden iddialı isimlerin performanslarını gösterdikleri Zuhal Topal’la Sofrada programı hafta içi hergün saat 16.00’da ekrana geliyor.

Zuhal Topal’ın başarılı sunumu ile ekrana gelen programda her hafta 5 gelin ve kaynana takım olarak mücadele ediyor. Haftanın hergünü farklı bir yarışmacının evine konuk olunan programda gelinler menülerini hazırlamak için zamanla yarışırken, kaynanalar Zuhal Topal’la beraber tadım ve puanlama yapıyor. Gelinlerin mutfaktaki hünerlerini sergilemek için kıyasıya mücadele ettiği programda her hafta kazanan isim 15 bin liralık büyük ödülün sahibi oluyor. Programın yeni bölümleri merakla bekleniyor.

Zuhal Topal’la Sofrada Programı 11 Şubat Yarışması Kim, Kaç Puan Aldı?

Üçüncü sezonu ile ekrana gelen eğlenceli gündüz kuşağı programı Zuhal Topal’la Sofrada dün finalden önceki son bölümü ile ekrana geldi. Haftanın finalinin yaklaşması ile heyecanın da arttığı yarışmada rekabet dolu anlar yaşandı. Programın sıkı takipçileri ise programın dünkü yarışmacısını ve aldığı puanları merak ediyor.

Zuhal Topal’la Sofrada programının dün ekrana gelen bölümünde Ayşe Özbey ve kaynanası Mebruke Özbey yarıştı. İddialı ikili heyecan dolu geçen günün sonunda toplam 32 puan kazandı. Haftanın zirvesine yerleşmeyi başaran Merve Özbey’in birinci olup olamayacağı ise son yarışmacının performansının ardından belli olacak.

Zuhal Topal’la Sofrada 12 Şubat Haftanın Birincisi Belli Oldu Mu, Büyük Ödülü Kim Kazandı?

Zuhal Topal’la Sofrada programının dün ekrana gelen bölümünden sonra final heyecanı arttı. Haftanın finalinin yapılacağı 12 şubat bölümünde Nermin Aksoy ve kaynanası Gülseren Aksoy yarışacak. Bu hafta birinci olan isim programın yayınlanmasının ardından belli olacak. Zuhal Topal’la Sofrada programı bugün saat 16.00’da ekrana gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.