Akıncı Dizisi 7. Bölüm Full İzle! 12 Şubat 2021 Akıncı Dizisi Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Akıncı Dizisi ATV ekranlarında sevenleriyle buluşmaya devam ediyor. Akıncı Dizisi 7. bölümü ile bu akşam ekranlarda olacak. Akıncı 7. bölüm kesintisiz full izleme linkine haberimizden bakabilirsiniz.

Akıncı 7. Bölüm ATV İzle! TIKLAYINIZ.

Yeni sezonda ATV ekranlarında yayın hayatına başlayan Akıncı dizisi heyecan dolu bölümleri ile her hafta ekrana geliyor. Türkiye’de çekilen ilk süper kahraman dizisi yayınlanan ilk bölümünden bu yana izleyenlerden büyük beğeni topluyor. Yeni sezonun en iddialı yapımları arasında gösterilen Akıncı aksiyon dolu sahneleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. İlgi ile takip edilen yapım her hafta cuma akşamları saat 20.00’da ATV ekranlarında yayınlanıyor.

Türkiye’nin ilk süper kahraman dizisi Akıncı’nın başrollerinde Şükrü Özyıldız ve Büşra Develi rol alıyor. Başarılı ikiliye yapımda Yıldıray Şahinler, Tolga Tekin ve Müge Boz gibi isimler de eşlik ediyor. İlgi ile takip edilen Akıncı dizisinde köklerini Osmanlı’dan alan bir süper kahraman olan Akıncı’nın İstanbul’u korumak ve suç çetelerini çökermek için verdiği manasız mücadele anlatılıyor. Akıncı’nın düşmanları ile savaştığı yapımda heyecan dolu sahneler izleyenlerin dikkatini çekiyor. Aksiyon ve mücadele dolu senaryosu ile sevilen dizinin ekrana gelecek yeni bölümleri merakla bekleniyor.

Akıncı Dizisi 6. Bölümde Neler Yaşandı?

ATV ekranlarının en başarılı yapımları arasında gösterilen Akıncı dizisi geçen hafta 6. bölümü ile ekrana geldi. Sevilen dizinin son bölümünde Kemal’in sakladığı gerçekler ortaya çıkarken, Nergis ise babasının gerçek yüzü ile karşı karşıya kalır.

Akıncı dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde Kemal Akıncı’yı yakalamaya çalışırken trafik kazası geçirir ve hastaneye kaldırılır bu sırada sakladığı sırlarda ortaya çıkmaya başlar. Bu sırada Köksal Lukas’ı ele geçirecekken beklemediği bir sürpriz ile karşılaşır. Bu sürpriz ile yakalandığını düşünmeye başlar ancak geçmişten gelen başka bir sürpriz ona yardım eder. Lukas konusunun çözülmesi ile Cevdet rahatlar ancak Nergis babasının gerçek yüzünü öğrenir. Bu sırada Cüneyt’in şüpheli hareketleri de Nergis’in dikkatini çekmeye başlar. Nergis elindeki bilgileri emniyetle paylaşıp paylaşmama konusunda kararsızken Cüneyt ise görüntüleri almak için bir plan yapar.

Akıncı Dizisi 7. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Akıncı dizisinin merakla beklenen 7. bölüm fragmanı yayınlandı. Heyecan dolu fragmanın ardından beklenen 7. bölüm bu akşam saat 20.00’da ekrana gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.