Gönül Dağı Dizisi 16. Bölüm Full İzle! 13 Şubat 2021 Gönül Dağı Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

Gönül Dağı sıcak hikayesi ile izleyenlerin beğenisini kazandı. Gönül Dağı 16. bölüm bugün TRT1 ekranlarında olacak. Gönül Dağı 16. bölüm full izleme seçeneğine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Gönül Dağı 16. bölüm TRT1 İzle! TIKLAYINIZ.

Yeni sezonun iddialı yapımları arasında yer alan Gönül Dağı dizisi her hafta yeni bölümleri ile ekrana geliyor. İlk bölümünden bu yana izleyenlerin takdirini kazanan yapım sıcak hikayesi ile izleyenlerden beğeni topluyor. TRT1 ekranlarının başarılı yapımları arasında gösterilen Gönül Dağı dizisi macera ve eğlence dolu bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitliyor. İlgi ile takip edilen yapımda yaşanacaklar da merakla bekleniyor. Dizi her hafta cumartesi akşamları saat 20.00’da TRT1 ekranlarında yayınlanıyor.

Gönül Dağı dizisinin başrollerinde Gülsüm Ali İlhan ve Berk Altan oynuyor. İkiliye yapımda Cihat Süvarioğlu, Ecem Özkaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar ve Ege Aydan gibi isimler de eşlik ediyor. İlgi ile takip edilen yapımda her hafta macera dolu olaylar ekrana geliyor. Kendi uçaklarını uçurma hayali kuran Taner ve kuzenlerinin yaşadıkları kasabada başlarına gelen maceraların ve aşklarının anlatıldığı yapım Mustafa Çiftçi’nin samimi bozkır hikayelerinden esinlenerek ekrana taşındı. Samimi anlatımı ve eğlenceli hikayesi ile beğeni toplayan dizi her hafta en çok izlenen yapımlar arasına girmeyi başarıyor.

Gönül Dağı Dizisi 15. Bölümde Neler Yaşandı?

TRT1 ekranlarının başarılı yapımlarından Gönül Dağı geçen hafta 15. bölümü ile ekrana geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde Taner’in evlilik konusunda baskıların artması ile kafası karışırken gerçekleri Taner’e anlatmak isteyen Dilek için ise çok az zaman kalmıştır. Dizi son bölümü ile yine izleyenlerden büyük beğeni topladı.

Gönül Dağı dizisinin ekrana gelen son bölümünde Halime Taner’i evlilik konusunda baskılamaya başlar. Elif’le evlenmesi için Taner’i her ne kadar zorlasa da bu işe yaramaz. Taner Dilek’i sevdiğini ve Elif’le bir yola çıkmayacağını açıkça belirtir. Bu sırada her şeyden habersiz olan Elif ise Yaşar ile nişanlanmak için adım atmaya başlar. Muhammer Elif’in nişanı için Taner ve kuzenlerinden organizasyona yardım etmelerini ister. Kuzenler bu iş için çalışmaya başlayınca Yaşar’ı daha yakından tanıyan Taner’in ise kafası karışmaya başlar. Yaşar’ın Elif’e uygun olmadığını düşünen Taner’in üzerindeki baskı artar.

Gönül Dağı Dizisi 16. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Gönül Dağı dizisinde geçen hafta ekrana gelen son bölümde Dilek’in Taner’i durdurmak için yetişip yetişemeyeceği merak edildi. Dizi yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’da TRT1’de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.