Arıza Dizisi 22. Bölüm Full İzle! 14 Şubat 2021 Arıza Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle!

O3 Medya imzalı olan Arıza dizisi Türk yapımı aksiyon ve dram dizisi olarak karşımıza çıkmaktadır. Arıza 22. Bölüm tek parça izle, Arıza son bölüm izle seçeneklerinden birine tıklayarak sizde nefesleri kesen Arıza dizisinin Arıza 22. Bölümüne kolayca ulaşabilirsiniz. Fragmanı izlemek ve bilgi almak için ise Arıza Fragman izle seçeneğine tıklamanız yeterli olacaktır.

Arıza 22. Bölüm Show TV İzle! TIKLAYINIZ.

Yeni sezonun iddialı yapımlarından Arıza her hafta heyecan dolu bölümleri ile ekrana geliyor. Çarpıcı senaryosu ile yayınlandığı günden bu yana beğeni toplayan yapımda gelecek bölümlerde yaşanacaklar da merak konusu oluyor. Heyecan dolu bölümleri ve aksiyon dolu sahneleri ile ilgi çeken yapım her hafta pazar akşamları saat 20.00’da Show TV ekranlarında yayınlanıyor.

Arıza dizisinin başrollerinde Tolga Sarıtaş ve Ayça Ayşin Turan yer alıyor. Ahmet Mümtaz Taylan ve Olgun Toker gibi isimlerin de ikiliye eşlik ettiği yapımda taksici Ali Rıza’nın intikam e avdalet için girdiği suç dünyasındaki yükselişi ve mücadeleri anlatılıyor.

Arıza Dizisi 21. Bölümde Neler Yaşandı?

Show TV ekranlarının reyting rekortmeni yapımı Arıza geçen hafta 21. bölümü ile ekrana geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde İhtiyar ve Ali Rıza işbirliği artarken, Halide ise yine kendisini tehlikenin içinde bulur. Dizi ekrana gelen son bölümü ile yine izleyenlerden büyük beğeni topladı.

Arıza dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde Burak büyük hayal kırıklığı yaşar. Abisinin babasını sattığını öğrenince yıkılan Burak, bunun bedeline ödetmek için yeni planlar yapmaya başlar. Bu sırada İhtiyar, Ali Rıza’ya yeni bir görev verir ve Balaban’ı bulmasını ister. Ali Rıza Balaban’ı bulmak için çalışmalara başlarken Balaban ise Halide’nin kliniğine beklenmedik bir ziyaret yapar. Bu ziyaret Halide’yi ürkütürken İhtiyar öncülüğünde toplanan konsorsiyum üyeleri ise yeni dönemde neler yapacaklarını konuşurlar. Burak Balaban ile işbirliği yapmak için yeni planlar hazırlarken, Ali Rıza ise babası ile ilgili beklenmedik yeni gelişmeler öğrenmeye başlar.

Arıza Dizisi 22. Bölüm Tanıtımı Yayınlandı Mı?

Arıza dizisinin geçen hafta ekrana gelen son bölümünde Ali Rıza’nın babası ile ilgili öğrendiği gerçekler izleyenleri şaşırttı. Yapımın yayınlanan yeni bölüm fragmanında Ali Rıza’nın tedirginlikleri dikkat çekerken, babasının kim olduğu ise merak edildi. Arıza dizisi heyecanla beklenen 22. yeni bölümü ile yarın akşam saat 20.00’da Show TV ekranlarında sevenleri ile buluşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.