Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme Tamamı Tek Parça 15 Şubat 2021 Pazartesi Show Tv Canlı izle!

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme farklı gündemi ile izleyicilerin ilgisini çekmeye devam ediyor. Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 15 Şubat 2021 kesintisiz full izleme linkine yazımızdan ulaşabilirsiniz.

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 15. Şubat 2021 Show TV İzle! TIKLAYINIZ.

Gündüz kuşağı programları içerisinde Show TV’nin sevilen programı olmayı başaran Didem Arslan Yılmaz ile Vazgeçme 15 Şubat tarihli programında da yine gündeme dair çarpıcı gerçekleri ekran başına getiriyor. İzleyiciler tarafından çok sevilen program yayınlanan ilk bölümünden şimdiye kadar ilgiliyle takip edilmeyi sürdürüyor. Gündüz kuşağı programları arasında gündemde satır aralarında kalan ve konuşulmayan ülke gerçeklerini ekrana taşıyan programda suçlular ve mağdurlar yüz yüze gelerek yüzleşme yaşıyorlar. Deneyimli sunucu ve gazeteci Didem Arslan Yılmaz tarafından sunulan program 15 Şubat tarihinde 15.15’te Show TV ekranlarından izleyici ile buluşacak.

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme 12 Şubat’ta Neler Yaşandı?

Ekranların sevilen programı ve ülke gerçeklerine dikkat çeken Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme haftanın ilk gününde yeni gündem maddelerini ekrana taşıyor. En son Cuma günü yayınlanan programda sahte gelin olayı üzerine dikkatli bir gözlem yapılmıştı. S38 gündür beklenen operasyon sonunda gerçekleşmiş ve çok sayıdaki sahte gelin ve evlilik çetesi üyesi de gözaltına alınmıştı. Sahte gelin operasyonu kapsamında ülke çapında eş zamanlı operasyon yapılmış, Rıdvan Kızılaslan Adana’da, Meltem Kızılaslan Doğu Beyazıt’ta, Nuriye Kızılaslan ve Zeynep Kızılaslan da Ağrı’da göz altına alınmıştı.

Gözaltına alınan isimler arasında bulunan Melisay’ın sevgilisi Emrah da yer almıştı. Sahte gelin Melisay ise emniyet güçlerine ifade vermiş ve harekete geçmeleri için konuyla ilgili olarak bildiği tüm gerçekleri programda itiraf etmişti. İtiraf sonrasında ise İstanbul ve Ağrı Organize ve Kaçakçılık Şube ekipleri hızlı bir şekilde harekete geçmiş ve öncelikle Melisay’ı göz altına almışlardı. Melisay’ın itirafları kapsamında ise ekipler diğer şüphelileri yakalamak için hemen hareket etmişler ve eş zamanlı olarak yaptıkları operasyon kapsamında çeteye baskın düzenlemişlerdi.

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme 15 Şubatta Hangi Gündemler Konuşulacak?

15 Şubat, saat 15.15’te ekrana gelecek yeni programda Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme yine gündemi yakından takip etmeye devam edecek. Sahte gelin operasyonu sonrasında yaşananların ekrana geleceği yeni bölüm de farklı mağduriyet öyküleri de ekrana taşınmış olacak. İzleyicilerine yine meraklı ve heyecanlı dakikalar yaşatacak olan program Show TV ekranlarında olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.