Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 15 Şubat 2021 Günü Kim Birinci Oldu? 641. Bölüm Çeyrek Altını Kim Kazandı? Puan Durumu

Birçok seyirciyi ekranlara kilitleyen Gelinim Mutfakta yarışmasında her gün belirlenen bir yemek yarışmacılar tarafından yapılmaktadır. Hafta sonunda ise çeyrek altın o hafta içerisinde en çok puan alan yarışmacıya verilmektedir. Gelin ve kaynanaların yer aldığı yarışmanın keyfini çıkarmak istiyorsanız aşağıda yer alan kısıma Gelinim Mutfakta 641.Bölüm izle kısmından ulaşabilir ve reklamsız izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 641. Bölüm Kanal D İzle! TIKLAYINIZ.

Üçüncü sezonu ile ekranlara gelen ve gündüz kuşağının sevilen yarışmalarından olan Kanal D’nin çok izlenen yarışması Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta yeni haftaya rekabet dolu bir şekilde başlıyor. Gelinler ve kaynanalarının mücadeleleri ile izleyicileri ekrana başına kilitleyen program ilk yayınlandığı günden itibaren merakla izleniyor. Rekabeti, müziği ve eğlenceyi bir araya getiren, aynı zamanda eşsiz lezzete sahip yemek tariflerini de gösteren programda yine birbirinden renkli yarışmacılar saat 13.00’te ekrana gelecekler.

Seda Sayan’ın eğlenceli ve renkli sunumu ile birlikte program daha dinamik ve enerjik bir hale dönüşürken, her hafta 4 gelin ve kaynana takım halinde mücadele etmeye başlıyorlar. Büyük bir ilgi ile izleyiciler tarafından takip edilen sevilen yemek yarışmasında gelinler belirlenmiş olan günün yemeğini en iyi şekilde yapabilmek için tüm hünerlerini gösteriyorlar. Gelinleri bir taraftan yemekleri en lezzetli şekilde yapmaya çalışırken kaynanalar da gelinlerinin tabağını arıyorlar ve bu sayede en yüksek puanları da vermek istiyorlar. Rekabetin ve eğlencenin iç içe geçtiği programda Seda Sayan’dan ve kaynanalardan en yüksek puanı alan gelin günün birincisi oluyor ve çeyrek altın kazanıyor. Haftanın birincisi olan geline ise 5 altın bilezik armağan ediliyor.

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 12 Şubat 2021 Günü Kim Birinci Oldu, Çeyrek Altını Kim Kazandı?

Geçen haftanın son bölümü olan Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta hafta finali heyecanı yaşanmıştı. Gelinlerin yemekleri pişirdiği ve kaynanaların da puanlarını vererek birinciyi seçtiği yarışmada en düşük puanı alarak elenen isimler Damla ve Gül hanım oldular. 12 Şubat’ta en yüksek puanı alarak birinciliğe ise Zeynep hanım ulaştı ve 5 altın bileziğin de sahibi oldu.

Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta 15 Şubat 2020 Günü Kim Birinci Oldu?

Yeni haftada programa Trabzonlu Esra Birinci ve kayınvalidesi Fatma Birinci katılım gösterecekler, ellerinden gelenin en iyisini yapmak için çaba gösterecekler. 15 Şubat, saat 13.00’te başlayacak olan programın sonunda Seda Sayan ve kayınvalidelerin oyları ile birlikte gün birincisi açıklanarak çeyrek altını kimin kazandığı da belli olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.