Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 16 Şubat 2021 Canlı İzle! Bugünün Konukları Kim Star TV?

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah kahkaha dolu bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 16 Şubat 2021 kesintisiz full izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah 16 Şubat 2021 Star TV İzle! TIKLAYINIZ.

Yeni sezonun renkli sabah programı Demet ve Alişan ile Sabah Sabah kahkaha dolu bölümleri ile ekrana geliyor. Yayınlanan ilk bölümünden bu yana bilgi ve müzik dolu bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitleyen programda birbirinden ünlü isimler konuk olarak ağırlanıyor. Sabah saatlerinin sevilen programında eğlence ve kahkaha asla son bulmuyor. İlgi ile izlenen Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programı hafta içi hergün saat 09.45’te Star TV ekranlarında yayınlanıyor.

Demet Akalın ve yakın arkadaşı Alişan’ın başarılı sunumu ile ekrana gelen programda her bölüm heyecan ve eğlence dolu dakikalar ekrana geliyor. Sanat dünyasının en ünlü isimlerinin konuk olarak ağırlandığı programda mutfak ve sağlık köşesinin yanı sıra astrolojiden, mimariye gündem konularından magazine birçok farklı konuda keyifli sohbetler ediliyor. Yayınlanan her bölümünde müzik şöleninin de yaşandığı sabah programı izleyenlerden büyük beğeni topluyor.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah 15 Şubat Konukları Kimdi, Neler Yaşandı?

Star TV ekranlarının en çok izlenen sabah programı Demet ve Alişan İle Sabah Sabah dün yeni haftanın ilk yayını ile ekrana geldi. Programın dün ekrana gelen bölümünde yine bilgi, kahkaha ve müzik dolu anlar ekrana geldi. İlgi ile takip edilen 15 şubat programında ünlü isimler de konuk olarak ağırlandı.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programının dün ekrana gelen bölümünde yine müzik şöleni yaşandı. Birbirinden eğlenceli şarkılar ile renkli bir sabahın başladığı programın mutfak köşesinde yine birbirinden lezzetli ve ekonomik tarifler ekrana geldi. Sağlık köşesinde de birçok farklı konunun tartışıldığı ve önerilerin verildiği 15 şubat programı neşe dolu geçti.

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah 16 Şubat Konukları Kim?

Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programının dün ekrana gelen eğlence dolu bölümünün ardından programa bugün konuk olacak isimler açıklanmadı. Her bölümün ardından yayınlanan tanıtım filmi yayınlanmadığı için bugünkü konuklar gizemini korumaya devam ediyor. Program bugün saat 09.45’te ekrana gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.