Doya Doya Moda 16 Şubat 2021 Full İzle! Doya Doya Moda 157. Bölüm Kim Elendi, Gününün Birincisi Kim Oldu?

Herkesin severek izlediği yarışma olan Doya Doya Moda yarışması bizleri şaşırtmaya devam ediyor. Elenen yarışmacıların hayallerine veda ettiği bu yarışma herkesin en çok izlediği reyting rekortmeni bir yarışma! Sizlerde son yayınlanan bölümlere ulaşmak için aşağı bıraktığımız linke ya da videoya tıklamanız yeterli olacaktır. Sadece son bölüm değil aynı zamanda izlemek istediğiniz bölümleri de sizlere reklamsız olarak sunuyoruz.

Doya Doya Moda 157. Bölüm 16 Şubat 2021 TV 8 İzle! TIKLAYINIZ.

TV8 ekranlarının sevilen programı Doya Doya Moda yeni bölümleri ile ekrana geliyor. Rekabet ve heyecan dolu bölümleri ile ekrana gelen programda her hafta birinci olacak isim merakla bekleniyor. Yayınlanan ilk sezonundan bu yana ilgi ile takip edilen programda birbirinden renkli yarışmacılar mücadele ediyor. Sevilen moda programı hafta içi hergün saat 13.15’te TV8 ekranlarında sevenleri ile buluşuyor.

Yeni sezonda da başarılı şekilde yayın hayatına devam eden Doya Doya Moda programının jüri üyesi koltuğunda Ivana Sert, Uğurkan Erez, Seray Sever ve Gülşah Saraçoğlu oturuyor. Moda dünyasının en başarılı isimlerinin jüri üyeliği yaptığı moda yarışmasında her hafta 7 büyük beden kadın ve erkek beraber mücadele ediyor. Moda konusundaki iddialarını kanıtlamak isteyen yarışmacılar günün konseptine en uygun kombinleri hazırlamak için kıyasıya mücadele ediyor. Hem tarzını kanıtlamak isteyen hem de ödüllerin sahibi olmak isteyen yarışmacıların heyecan dolu anlar yaşadığı programda hafta boyunca en yüksek puanları toplayan isimler tasarım takıların sahibi olurken en düşük puanları alan yarışmacılar ise programa veda ediyor.

Doya Doya Moda Programı 15 Şubat Günün Birincisi Kim Oldu?

TV8 ekranlarının en çok izlenen gündüz kuşağı programlarından Doya Doya Moda yeni haftanın ilk yayını ile dün ekrana geldi. Programın dün yayınlanan bölümünde yine heyecan dolu dakikalar yaşandı. Yarışmanın sıkı takipçileri ise yeni haftanın ilk gününde en yüksek puanları alan isimleri merak ediyor.

Doya Doya Moda programının dün ekrana gelen bölümünde yine heyecan dolu dakikalar yaşandı. Kadınlarda 17 puan alan Rabia günün birincisi olurken erkeklerde ise 18 puan alan Ali Nail ve Batıcan birinciliği paylaştı.

Doya Doya Moda 16 Şubat Puan Durumu Nasıl, Günün Birincisi Belli Oldu Mu?

Doya Doya Moda programının bugün ekrana gelecek bölümünde hangi konseptte kombinlerin hazırlanacağı merakla bekleniyor. 16 şubat puan durumu ve günün birincisi ise henüz belli değil. Program bugün saat 13.15’te ekrana gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.