Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 16 Şubat 2021 Günü Kim Birinci Oldu? 642. Bölüm Çeyrek Altını Kim Kazandı? Puan Durumu

Birçok seyirciyi ekranlara kilitleyen Gelinim Mutfakta yarışmasında her gün belirlenen bir yemek yarışmacılar tarafından yapılmaktadır. Hafta sonunda ise çeyrek altın o hafta içerisinde en çok puan alan yarışmacıya verilmektedir. Gelin ve kaynanaların yer aldığı yarışmanın keyfini çıkarmak istiyorsanız aşağıda yer alan kısıma Gelinim Mutfakta 642. Bölüm izle kısmından ulaşabilir ve reklamsız izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Seda Sayan ile Gelinim Mutfakta 642. Bölüm Kanal D İzle! TIKLAYINIZ.

Üçüncü sezonu ile izleyenleri ile buluşan Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta programı heyecan dolu bölümleri ile ekrana geliyor. İlgi ile takip edilen programda her hafta birinci olacak ve elenecek isim merakla bekleniyor. Birbirinden iddialı isimlerin performanslarını sergiledikleri yemek yarışmasında kimi zaman eğlenceli kimi zaman gerilimli dakikalar ekrana geliyor. Yeni bölümleri merakla beklenen program hafta içi hergün saat 13.00’te Kanal D ekranlarında yayınlanıyor.

Seda Sayan’ın eğlenceli sunumu ile canlılık kattığı yemek yarışmasında her hafta 4 gelin ve kaynana takım olarak mücadele ediyor. Gelinlerin mutfaktaki performanslarını sergiledikleri yarışmada kaynanalar ise puanlama yapıyor. Gelinler ödülleri kazanmak için günün yemeğini en lezzetli şekilde sunmak için kıyasıya rekabet ediyor. Seda Sayan ile beraber puanlama yapan kaynanalar ise kendi gelinlerinin tabaklarını bulmaya çalışıyor. Eğlence dolu geçen programda günün birincisi olan gelin çeyrek altın kazanırken haftanın birincisi olan gelin ise 5 altın bileziğin sahibi oluyor. Hafta boyunca en düşük puanları alan yarışmacı ise eleniyor. Programda her hafta yaşanacaklar merakla bekleniyor.

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 15 Şubat Günün Birincisi Kim Oldu, Çeyrek Altını Kim Kazandı?

Kanal D ekranlarının en çok izlenen gündüz kuşağı programı Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta yeni haftanın ilk yayını ile dün ekrana geldi. Yeni yarışmacının katıldığı 15 şubat programında eğlence dolu anlar ekrana geldi. Programın sıkı takipçileri 15 şubat günü puan durumunu ve çeyrek altını kazanan ismi merak ediyor.

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta programının dün ekrana gelen bölümünde 16 puan alan Zeynep ve Aysun birinciliği paylaştı. ikili arasında yapılan kura çekilişi ile çeyrek altının sahibi Aysun oldu. Programda Ayten 14 puan ile ikinci olurken yeni yarışmacı Esra ise 10 puan ile son sırada yer aldı.

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta 16 Şubat Günün Birincisi Belli Oldu Mu?

Seda Sayan İle Gelinim Mutfakta programı 16 şubat günü puan durumu henüz belli değil. Program yeni bölümü ile bugün saat 13.00’te ekrana gelecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.