Zuhal Topal'la Sofrada 542. Bölüm İzle! Zuhal Topal'la Sofrada 16 Şubat 2021 Günün Puan Durumu Ne Oldu?

Ekranların sevilen yarışması Zuhal Topal 15.000 TL ödüle sahip olmak için her hafta birbirinden farklı yarışmacı kıyasıya yarışıyor. Sizlerde Zuhal Topal 542. Bölüm izle seçeneği ile kesintisiz bir şekilde yeni bölümü izleyebilirsiniz. Son bölümde neler yaşandığını merak ediyorsanız yapmanız gereken belli! Zuhal Topal son bölüm izle linki ile yüksek çözünürlükte izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…

Zuhal Topal'la Sofrada 542. Bölüm FOX TV İzle! TIKLAYINIZ.

Üçüncü sezonu ile izleyenleri ile buluşan Zuhal Topal’la Sofrada programı rekabet ve heyecan dolu bölümleri ile ekrana geliyor. Yayınlanan ilk sezonundan bu yana ilgi ile izlenen programda her hafta birinci olacak isim merakla bekleniyor. Her hafta birbirinden iddialı ve renkli yarışmacıların kıyasıya rekabet ettiği programda zaman zaman gerilimli zaman zaman eğlenceli dakikalar ekrana geliyor. Zuhal Topal’la Sofrada programı hafta içi hergün saat 16.00’da FOX TV ekranlarında sevenleri ile buluşuyor.

Zuhal Topal’ın renkli sunumu ile ekrana gelen programda her hafta 5 gelin ve kaynana kıyasıya mücadele ediyor. Gelinlerin kendi menülerini en lezzetli şekilde hazırlamak için kıyasıya mücadele ettiği programda kaynanalar ise Zuhal Topal’la beraber puanlama yapıyor. Rekabet dolu yarışmada ev sahibi olan gelinler, kaynanalardan ve Zuhal Topal’dan en yüksek puanları almak için mücadele ediyor. Her hafta cuma günleri gerçekleşen finalde ise en yüksek puanlar toplayan yarışmacı 15 bin liralık büyük ödülün sahibi oluyor.

Zuhal Topal’la Sofrada 15 Şubat Yarışmacısı Kim, Kaç Puan Aldı?

FOX TV ekranlarının reyting rekortmeni gündüz kuşağı programı Zuhal Topal’la Sofrada dün yeni haftanın ilk yayını ile ekrana geldi. Bu hafta yarışacak gelinlerin tanıtıldığı 15 şubat programında yeni haftanın ilk yarışmacısı performansını sergiledi. Programın sıkı takipçileri ise 15 şubat günü yarışan gelini ve aldığı puanları merak ediyor.

Zuhal Topal’la Sofrada programının dün ekrana gelen bölümünde 15 20 şubat haftasının ilk yarışmacısı performansını sergiledi. 15 şubat günü Elçin Tuga ve kaynanası Şanziment Şahin bu haftanın ilk yarışmacıları oldu. Gelin Elçin Tuga hazırladığı menüsü ve sunumları ile günün sonunda Zuhal Topal ve kaynanalardan toplam 26 puan almayı başardı.

Zuhal Topal’la Sofrada 16 Şubat Yarışmacısı Kim, Puan Durumu Belli Oldu Mu?

Zuhal Topal’la Sofrada programında haftanın ikinci yarışmacısı performansını bugün gösterecek. Bugün yarışacak isim ve puanları ise henüz belli değil. Program bugün saat 16.00’da FOX TV’de yayınlanacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.