Survivor 2021 Tek Parça İzle! 16 Şubat 2021 Perşembe Survivor 29. Bölüm Canlı İzle! Bugün Survivor'da Eleme Adayı Kim Oldu?

Survivor 2021 tüm heyecanıyla TV 8 ekranlarında devam ediyor. Survivor 2021 bugün 29. bölümü ile ekranlarda olacak. Survivor 2021 29. bölüm kesintisiz izleme linkine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Survivor 2021 29. Bölüm TV 8 İzle! TIKLAYINIZ.

TV8 ekranlarının sevilen yarışma programı Survivor yeni sezonu ile ekrana geliyor. Rekabet ve heyecan dolu bölümleri ile ekrana gelen programın yeni bölümleri her hafta merakla bekleniyor. İki takımın çeşitli oyunlarda karşı karşıya geldiği programda zorlu mücadeleler veriliyor. Heyecan dolu oyunları ile izleyenleri ekrana kilitleyen Survivor Türkiye her hafta pazartesi, salı, perşembe, cumartesi ve pazar akşamları saat 20.00’da TV8 ekranlarında yayınlanıyor.

Yapımcılığını ve sunuculuğunu ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı’nın üstlendiği Survivor Türkiye’nin bu sezonunda da ünlüler ve gönüllüler takımları mücadele ediyor. Adada kalmak ve zorlu oyunları kazanmak için yarışan takımlar hafta boyunca dokunulmazlık, sembol, ödül ve eleme oyunları ile karşı karşıya geliyor. Zorlu ada hayatında güç ve denge gerektiren parkurlarda mücadele eden takımlar arasında eğlenceli dakikalar da yaşanıyor. Her bölümü ilgi ile takip edilen Survivor Türkiye’de bu sezon birinci olacak isim merakla bekleniyor.

Survivor Türkiye 15 Şubatta Neler Yaşandı, Ödül Oyununu Hangi Takım Kazandı?

TV8 ekranlarının fenomen programı Survivor Türkiye son bölümü ile dün akşam ekrana geldi. Ödül ve sembol oyunlarının oynandığı 15 şubat bölümü merakla takip edildi. Heyecanlı yarışmacının sıkı takipçileri 15 şubat akşamı birinci olan takımı merak ediyor.

Survivor Türkiye’nin dün akşam ekrana gelen bölümünde ünlüler ve gönüllüler takımları ilk olarak ödül oyunu için karşı karşıya geldi. Voleybol oyununun oynandığı 15 şubatta ödül ise menemen oldu. Aynı zamanda kazanan takım 1 hafta boyunca çift kişilik yatakta yatma hakkı kazanacaktı. Kıyasıya rekabetin yaşandığı oyunda kazanan takım ise gönüllüler oldu. Ardından oynanan sembol oyununun ödülü ise mercimek köftesi oldu. Poyraz ve Batuhan’ın karşı karşıya kaldığı oyunda gönüllüler takımından Poyraz sembolü kazanan isim oldu.

Survivor Türkiye 16 Şubat Tanıtımı Yayınlandı Mı, Yeni Bölümde Hangi Oyunlar Oynanacak?

Survivor Türkiye merakla beklenen yeni bölümü ile bu akşam ekrana gelecek. Programın bu akşam yayınlanacak bölümünde haftanın elenen ismi belli olacak. Survivor bu akşam saat 20.00’da TV8’de.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.